každý sa mi smial za matematiku k tomu ešte .. no ako sa tak pozerám na starý rozvrh tak telesná, kde sme stáli hrali božský futbal. a technická, kde sme popolievali kvety a učili sme sa na dejepis. dejepis mimochodom nemám veľmi v láske, ale to len kvôli tomu, že si neviem zapamätať všetky tie čísla. no a ešte možno a fyzika by šla... (na to, že som spomenula tri predmety je tu toho akosi veĽa )
Matika, výtvarná...ešte možno dejepis so starým (myslím tým, že nás učil len v 5.-7. triede) učiteľom. A, samozrejme, ešte aj fyzika a chémia (s jednou učiteľkou), ale to len v 9., lebo sme temer na každej hodine pozerali nejaký horor.
U mňa obľúbenosť predmetu bola úmerná tomu, či sa odo mňa niečo vyžadovalo. Takže najobľúbenejšie predmety boli automaticky tie, kde mala učiteľka dlhý monológ, ktorým umožnila môjmu mozgu absolvovať slobodný rozlet myšlienok do sveta fantázie...
Ale inak som nemala problém s angličtinou, slovenským jazykom (nie literatúra) a výtvarnou.
na zakladnej ma bavilo vsetko lebo nas neznamkovali a ja som na vsetko jebala ....jedine co som v tej skole robila bolo ze som sa hrala na dinosaura s ostatnymi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
a tiež fyzika tam sme pozerali fyzikálnu rozprávku o mamutoch, ktorá sa volala "Jak se to děla?"
ale inak dejepis a výtvarná
...keď sa to tak vezme tak na základku by som sa hneď vrátila, milovala som to tam
Ale inak som nemala problém s angličtinou, slovenským jazykom (nie literatúra) a výtvarnou.
Nielen vtedy, ak je dotyčný k nakousnutí (hoci takmer vždy je), proste mám rada chlapské zmýšľanie a podľa mňa sa na učiteľské povolanie veľmi hodí.
Jediný predmet, ktorý som mala rada bez ohľadu na vyučujúceho bola (nečakane) chémia.
ale keby náhodou odpadla tak je to jedna z mojich najoblúbeňejších