@antifunebracka týmto ťa k sebe pozývam na návštevu, žehličku ti poskytnem, záclony si dones vlastné (svoje si spáliť nenechám) a ukážeš mi ako sa žehlia záclony!!!
no najprv mi napadlo, že by som myslela na ľudí ktorých mám rada, ale ak by som si uvedomila že o chvílu umriem asi len na to, bože umriem umriem, umriem
@mrcionka akurat som rozmyslal ze by sme sa mali zas vidiet, len musim vystihnut medzeru v tvojom plnom rozvrhu a ved zaclony sa nezehlia normalne kolmo ako visia na garnizi?
šmykla som sa? sotil ma niekto? .. : 1. do akej pozy sa naštelujem aby moja mrtvola aj niečo pozostalým povedala (milujem ťa feri!! em) ..mám pri sebe papier a pero? .. stíhám... ostroisto.
ako toto prežiť?? schulila by som sa do guličky, chrániac hlavu a dúfajúc že môj mozog to prežije a ako v scifi filme sa raz prebudím v plne funkčnom umelom tele a budem si dalej veselo hopsať po tomto svete
naposledy to bolo asi ze vybuchla blizko atomovka a ja som sa skryla za velky balvan a proste som videla ako vsetko mizne, ako ja miznem a hovorila som si ze ta milujem mami a dakovala vesmiru za ten krasny a stastny zivot ktory som mala moznost prezit
a bojim sa smrti a rozmyslanim nad tymto sa mi chce tak akurat plakat, takze dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
som si istá že by som nestihla rozmýšľať nad ničím iným len nad tým pádom.
Ja by som si vypočitaval, či letím rýchlejšie ako bugati veiron
a stihol by si si to vypočítať myslíš?
ja osobne stále zastávam názor, že človek nevie nikdy dopredu odhadnúť, ako sa bude správať v krízovej situácii, pokiaľ takú situáciu priamo nezažije
@11
nikto z vás by neskúšal vyzliecť si nohavice a skusit sa naposledy vychcať? alebo vysrať?
Ďalšia otázka
Ako by si vystihol citoslovcom tvoj dopad na chodník.
Bolo by to niečo ako... dpč k -chrr skrp. srrr...
ako toto prežiť?? schulila by som sa do guličky, chrániac hlavu a dúfajúc že môj mozog to prežije a ako v scifi filme sa raz prebudím v plne funkčnom umelom tele a budem si dalej veselo hopsať po tomto svete
no... ja totižto neviem o tom, že by sa záclony vôbec žehlili, preto to chcem vidieť
naposledy to bolo asi ze vybuchla blizko atomovka a ja som sa skryla za velky balvan a proste som videla ako vsetko mizne, ako ja miznem a hovorila som si ze ta milujem mami a dakovala vesmiru za ten krasny a stastny zivot ktory som mala moznost prezit
a bojim sa smrti a rozmyslanim nad tymto sa mi chce tak akurat plakat, takze dik