Ahojte, aké poznáte programy na tvorenie hudby (beatov) ? Viete aké myslím, nie? Proste sú tam také riadky s určitými zvukmi a potom tam len pridáte také guličky (proste si určíte kedy má ísť aký zvuk).. Niečo ako Aviary Music ak poznáte.. vopred ďakujem
@n0win0u - fruity loops sa už cca od tretej verzie (čiže už asi osem rokov) volá oficiálne FL Studio. Toto nemá byť zdrb ani nič také, len update informácií, pokiaľ ťa to zaujíma
Robim s Cubase a som s nim celkom spokojny. Uz vyslovene profesionalny (a myslim ze aj riadne drahy) je software je Pro tools. Pouzivaju to aj studia ale osobne s nim nemam skusenosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Dance eJay, HipHop eJay
Fruity Loops ( toto uz nie je, ak ma byt ta hudba na akej-takej urovni, pre cvicene opice )
Cubase, Cakewalk, Sonar
@n0win0u - fruity loops sa už cca od tretej verzie (čiže už asi osem rokov) volá oficiálne FL Studio. Toto nemá byť zdrb ani nič také, len update informácií, pokiaľ ťa to zaujíma
@3 pohodka, nepracoval som v tom dlho a myslim, ze ja som to mal na disku s dualnym nazvom, takze som si nikdy tu zmenu nejako neuvedomil