sklamal ma, čakala som, že sa na tom zasmejem aspoň tak ako na Nove... vlastne sa mi na tom celom páčili iba pekní herci (nie, ani indián, ani šeredník Edward to neboli)
nenávidím Tvájlajt, from the bottom of my heart, ale na film som bola s pár kamarátmi...
the movie sucks, but...
oh god, videli ste toho polonahého Džejkoba? Z tých tehličiek by som si postavila vilu, je to síce trápne, ale vždy keď sa tam zjavil shirtless, ja a ženské osadenstvo mojej partie sme proste museli začať....neviem, asi slintať, naťahovať ruky k plátnu a robiť divné zvuky, moje vedomie sa od tých pudových prejavov radšej dištancovalo
kniha je lepsia ako film....do kina som isla na to len kvôli segre ktora nechcela ist sama a platila mi listok...vyhodene peniaze...ale knihy su super...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nič moc ako celá tá sága
Tá možnosť fuj blé to dokonale vystihuje.
the movie sucks, but...
oh god, videli ste toho polonahého Džejkoba? Z tých tehličiek by som si postavila vilu, je to síce trápne, ale vždy keď sa tam zjavil shirtless, ja a ženské osadenstvo mojej partie sme proste museli začať....neviem, asi slintať, naťahovať ruky k plátnu a robiť divné zvuky, moje vedomie sa od tých pudových prejavov radšej dištancovalo