najlepsia je asi ta 4 kniha,ale ani prva nie je na zahodenie,udrzia cloveka v spravnom napati..a jednoznacne davam prednost knihe,tam si aspon mozem predstavovat
mám prečítané všetky aj tú najnovšiu: krátky druhý život Bree tanerovej...
Najradšej mám Zatmenie...neviem prečo alenajviac sa mi tá kniha páčila..z filmov mám najradšj nov...zatmenie nebolo vôbectaké super ako predchádzajúce...
Prečitane som ich mala za cca mesiac aj niečo všetky 4 časti ..a podla mna 4 je najlepšia a film zaujala najviac asi 3 ..ale teším sa na 4 diel aj ked to tak hlupo rozdelili že prvá čast nabuduci rok a dalšia zas o rok
jednotka ma chytila, bolo tom riadne romantických a vtipných chvíľ....ostatné knihy ma nudili, lebo sa mi zdali už stále o tom istom, také na jedno kopyto .čítala som ich len preto, že som chcela vedieť ako to skončí.
Uprednostňujem knihy! Sú lepšie, napínavejšie a môžem si predstaviť ako asi vyzerá daná scéna. V knihách všetko iné, ale film je celý poprehadzovaný a pozmenený ako kniha. Takže I LOVE BOOKS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a knihy by som nečítala, lebo ma o upíroch nezaujímaju..
Najradšej mám Zatmenie...neviem prečo alenajviac sa mi tá kniha páčila..z filmov mám najradšj nov...zatmenie nebolo vôbectaké super ako predchádzajúce...
filmy som videla zatial všetky ale nejak ma nezaujali .. kniha 1000000 krát lepšia !