Mám otázku ohľadom streamovania cez PS4. Viem, že stačí počas hry dať Share a pripojiť sa na Twitch, ale ak chcem nastaviť Twitch alerts, overlay a podobné veci. Ak by som používal nejakú výkonnejšiu nahrávaciu kartu a prepojil ju s mojim notebookom (nejedná sa o moc výkonný notebook ale rátam, že karta všetok výkon zvládne) bolo by možné že by som streamoval hru cez PS4 na TV a OBS, chat a twitch alerts by boli na notebooku?
Má niekto podobné skúsenosti? Alebo je možné to tak prepojiť? a vie niekto ako to prepojiť?
Pretože neviem ako sa to robí a na internete boli len návody s jedným PC a konzolou pričom ja mám záujem o televízor a notebook.
Ďakujem za odpoveď
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Má niekto podobné skúsenosti? Alebo je možné to tak prepojiť? a vie niekto ako to prepojiť?
Pretože neviem ako sa to robí a na internete boli len návody s jedným PC a konzolou pričom ja mám záujem o televízor a notebook.
Ďakujem za odpoveď