Co si myslite o Twitch? Chodite nan? Ake hry pozerate? Ja som tam chodil/chodim pozerat strategicke hry Age of Empires 2, Warcraft...
Ale uz dlhsiu dobu ma to tam nebavi, jednak tam uz nenachadzam ziadnu hru ktora by ma bavila pozerat
A hlavne po 2. komunita - to je kategoria sama o sebe. Vacsinou chodim na streamy s malym poctom vierwers, ale aj tak proste ta komunita (copy paste spam, twitch emoji (co je podla mojho nazoru cancer uz samo o sebe, vid Kappa spam), trolling... vsak kto tam chodi ten vie). Proste jedna z najhorsich komunit na nete. Preto ked uz tak chodim len na streamy s mensim poctom vierwerov a pripadne chat ani neotvaram.
Aky mate na twitch nazor vy.
A dalsia vec su tie donations... uplne nechapem ako niekto tym "streamerom" moze posielat dobrovolne peniaze. Vsak su to rovnaky trapaci ako gogot, pewdiepie a iny "umelci".
Zrejme tam chodi plno bohatych deti, ktore nevedia co s peniazmi a tak rozhadzuju peniaze rodicov. I ked dovod preco tak robia mi nejde do hlavy. Dokonca som pocul, ze nejaky stream odrbaval, ze jeho rodinny prislusnik ma istu smrtelnu chorobu a tak doslova zebral o peniaze.
Podla mna proste uplny hnus ta komunita.
@sugy1 ty budes asi jeden z tych trollov na twitchi. Co ma ale prekvapuje je, ze ako moze niekto v tvojom veku (teda uz po puberte) mat zabavu v tom co som uz opisal vyssie. Pride mi to strasne detinske a trapne.
@zimme vieš, ja som ti nič také nehovoril, že pozerám twitch. Nemám ho veľmi v obľube. Len som tým orvím komentom myslel, že prečo nenapíšeš radšej blog, než tu písať a naviac kydať na všetkých.
A prečo by som to mal robiť? Som predsa retardovaný?
nie cudo, ze ta komunita sa javi ako retardovana. ved ktory psychicky zdravy clovek dokaze pozerat na niekoho ineho ako hra hry, nedaj boze mu za to este aj platit.
niektori komentujuci su dokazom toho, ze mam pravdu. jeden nemenovany ma rad twitch. za adekvatnu reakciu na hadku so mnou povazuje lognut sa na svoj adminsky ucet, pomazat cely moj tunajsi content a nasledne sa tvarit, ze sa nic nestalo. a cez to vsetko dokaze zajebat, ze "Menej judgovania a viac chillu do zivota". no uznaj sam, je takyto clovek normalny? to vidim minimalne na pokrocilu schizofreniu, ale to som uz daleko mimo temy.
ale k veci, je to viac-menej tak, ako vravis. hlupi ludia s prebytkom casu a nudnym zivotom potrebuju najst nieco, co im pomoze prejst z jedneho dna do druheho. statistika navstevnosti to len potvrdzuje » goo.gl/EIL6ai... .
kazdy sa potrebuje realizovat. to je jedna zo zakladnych ludskych vlastnosti. a konkretne twitch chat ponuka miesto na sebarealizaciu aj pre takych ludi, ktorych mozgova kapacita nepostacuje na vytvorenie cohokolvek konstruktivnejsieho ako spam na anonymnom chate spolu so stovkami podobnych kretenov sledujuc pri tom niekoho ako hra hru. hold, dan modernej doby. naucili sme sa potlacit prirodzeny vyber a toto je nasledok. teda jeden z nasledkov. treba sa naucit taketo veci akceptovat, lebo uz to bude cim dalej tym horsie.
Sledujem twitch denne, nie koli gameplayu alebo hram ale koli samotnym streamerom. Nestotoznujem sa s vecsinou veci co tu pisete, no zaroven sa mi nechce to tu rozoberat.
@3 načo riešiš kam dávajú druhý ľudia peniaze, tomuto nechápem... keď niekto chce, nech donatuje, sú to jeho peniaze, môže si ich rozdrbávať kde sa mu zachce
Nikdy som nemala potrebu kritizovať čo robia iní ľudia s ich vlastnými peniazmi, hoc by tretinu spálili, tretinu zožrali a zvyšok vyhodili von oknom
@myschka tak ked je tam vela takych ako som videl, ze dokazu behom jedneho dna tymto sposobom minut uplne vazne tisice eur, tak sa nad tym fakt rozumny clovek musi pozastavit.
Ich peniaze su mi v podstate ukradnute, ale nechapem ako mozu podporovat uz tak sialene bohatych streamerov.
@myschka je pravda, ze je to vec tych ludi. pointa je ale v tom, ze akonahle niekto polku svojich penazi spali a druhu polku rozpusti v kyseline, tak je to s najvacsou pravdepodobnostou kokot. a to, ze je jeho vec co urobi s peniazmi, este neznamena, ze ho musim mat rad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale uz dlhsiu dobu ma to tam nebavi, jednak tam uz nenachadzam ziadnu hru ktora by ma bavila pozerat
A hlavne po 2. komunita - to je kategoria sama o sebe. Vacsinou chodim na streamy s malym poctom vierwers, ale aj tak proste ta komunita (copy paste spam, twitch emoji (co je podla mojho nazoru cancer uz samo o sebe, vid Kappa spam), trolling... vsak kto tam chodi ten vie). Proste jedna z najhorsich komunit na nete. Preto ked uz tak chodim len na streamy s mensim poctom vierwerov a pripadne chat ani neotvaram.
Aky mate na twitch nazor vy.
Zrejme tam chodi plno bohatych deti, ktore nevedia co s peniazmi a tak rozhadzuju peniaze rodicov. I ked dovod preco tak robia mi nejde do hlavy. Dokonca som pocul, ze nejaky stream odrbaval, ze jeho rodinny prislusnik ma istu smrtelnu chorobu a tak doslova zebral o peniaze.
Podla mna proste uplny hnus ta komunita.
A prečo by som to mal robiť? Som predsa retardovaný?
niektori komentujuci su dokazom toho, ze mam pravdu. jeden nemenovany ma rad twitch. za adekvatnu reakciu na hadku so mnou povazuje lognut sa na svoj adminsky ucet, pomazat cely moj tunajsi content a nasledne sa tvarit, ze sa nic nestalo. a cez to vsetko dokaze zajebat, ze "Menej judgovania a viac chillu do zivota". no uznaj sam, je takyto clovek normalny? to vidim minimalne na pokrocilu schizofreniu, ale to som uz daleko mimo temy.
ale k veci, je to viac-menej tak, ako vravis. hlupi ludia s prebytkom casu a nudnym zivotom potrebuju najst nieco, co im pomoze prejst z jedneho dna do druheho. statistika navstevnosti to len potvrdzuje » goo.gl/EIL6ai... .
Inak ak by to niekoho zaujimalo, tak som nasiel na tuto temu zaujimavu diskusiu » www.reddit.com/r/Twitch/commen...
Nikdy som nemala potrebu kritizovať čo robia iní ľudia s ich vlastnými peniazmi, hoc by tretinu spálili, tretinu zožrali a zvyšok vyhodili von oknom
Ich peniaze su mi v podstate ukradnute, ale nechapem ako mozu podporovat uz tak sialene bohatych streamerov.
A donácie - čo si kokot? Prečo nie? Ľudia ktorí chcú dať donáciu ju dajú, ty nemusíš, bodka.