Nie som si istá, či sa tu nájde niekto kto má s týmto skúsenosť, ale za pokus to stojí.
Gúglila som veľa, ale proste na to nemôžem prísť!! Pritom mi to príde ako celkom základná vec.
Jednoducho mala som verejný account na twitteri, niekto ma followoval a
ach HAosmickaU tak ich blokni..možno väčšina ti ani nepíše a sa smeje čo tam vypisujes ..
môj dôvod prečo som ťa odf. bol, ze čo som čítal tu, som si prečítal aj tam (len v AJ )
@majo pretoze ich poznam irl alebo su prilis normalni na to, aby si nemysleli ze som totalne mimo kvoli tomu co tam pisem zvysok ludi je rovnako mimo ako ja takze im tie veci vobec nepridu divne
@tomias no tweetujem tak milionkrat viac nez pisem na birdz, tento account mam novy len od leta a uz 7000 tweetov ale som velmi rada ze ma uz nefollowujes, vela ludi z mojho okolia tak urobili lebo mali plnu tl len mna
presne pre toto, mi unikali nejaké veci keď si to tým zaplavila, ale som aspoň trošku oprášil anglinu
každopádne nemal som ti to za zle. tu by ťa za tie posty pekne zaklincovali si myslím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
alebo si zrob druhy účet a vyhladaj si iba tie kontakty, ktoré chceš
@tomias no to by som ich rovno mohla bloknut, ja nechcem aby vedeli ze nechcem aby videli moje tweety
môj dôvod prečo som ťa odf. bol, ze čo som čítal tu, som si prečítal aj tam (len v AJ )
@tomias no tweetujem tak milionkrat viac nez pisem na birdz, tento account mam novy len od leta a uz 7000 tweetov ale som velmi rada ze ma uz nefollowujes, vela ludi z mojho okolia tak urobili lebo mali plnu tl len mna
každopádne nemal som ti to za zle. tu by ťa za tie posty pekne zaklincovali si myslím