V tejto dobe by dieťaťu určite neprospelo mať rodičov rovnakého pohlavia... Ľudia sú príliš netolerantný nehovoriac o tom ako by také dieťa brali jeho kamaráti/spolužiaci,,,,
Dieťa má právo vyrastať v rodine, ktorá mu poskytuje mužský aj ženský vzor. Už som to tu raz písala, nesúhlasila by som s adopciou pre homosexuálne páry, aj keby im dávali nekonečne veľa lásky a starostlivosti. Pre zdravý psychický vývoj dieťaťa a jeho správne začlenenie do spoločnosti je potrebné mať v rodine aj mužský aj ženský vzor. Stačí sa pozrieť, ako takýto vzor chýba v neúplných rodinách.
Proti homosexuálnym vzťahom či zväzkom nič nemám, ide o dvoch dospelých ľudí, ktorí si to sami zvolili a mohli sa rozhodnúť. Ale zaťahovať do toho aj dieťa už nie je len tak.
stále si myslím, že pre dieťa je najdôležitejšie, aby bolo šťastné a vyrastalo v dobrých podmienkach
bez ohľadu na to, či má jednu matku, otca, čo si našiel druhú ženskú alebo dvoch otcov alebo dve matky.
a oceňujem autorku za pokrytecký názor: "nie som homofób, ale deti nech nemajú, je to neprirodzené." tľap tľap tľap. "nechcem ťa odsudzovať, ale vyzerá to, že si padla na hlavu."
@transplantovana nespadla som na hlavu no možno som zakomplexovaná a neviem sa prispôsobiť dnešnej dobe, možno som 100 rokov za opicami ale podľa mňa to že žijú dvaja ľudia rovnakého pohlavia je trochu iné keď tí dvaja si ešte adoptujú dieťa a majú ho vychovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Proti homosexuálnym vzťahom či zväzkom nič nemám, ide o dvoch dospelých ľudí, ktorí si to sami zvolili a mohli sa rozhodnúť. Ale zaťahovať do toho aj dieťa už nie je len tak.
Homofóbni dementi kuknite na môj avatar že čo ste mi spravili s rukou..
bez ohľadu na to, či má jednu matku, otca, čo si našiel druhú ženskú alebo dvoch otcov alebo dve matky.
a oceňujem autorku za pokrytecký názor: "nie som homofób, ale deti nech nemajú, je to neprirodzené." tľap tľap tľap. "nechcem ťa odsudzovať, ale vyzerá to, že si padla na hlavu."