Ja počúvam viac nútene - u rodičov v.kuchyni hrá skoro stále.
Keď počúvam z vlastnej vôle, tak najčastejšie Slovensko 1 alebo Devín - majú pre mňa príjemnú atmosku a silnú nostalgicku hodnotu.
Keď sme napr. trávili Vianoce v zahraničí, na Štedrý deň som pustil Slovensko 1 a hneď bola domackejsia atmosféra (rozoberali vianočné zvyky atď)
Alebo mám rád aj tie literárne relácie rôzne a rozhlasové hry (ale nie zrovna Kralikovcov a také silené veci..)
Komerčné stanice uznávam, že sú vtipnejsi moderátori na nich trebárs, ale ináč ma tam často irituje playlist, ktorý na niektorých je neskutočne repetitivny a komerčný AF.
A z vlastnej vôle počúvam malo, skôr si pustím hudobné CD, ale niekedy dostanem chuť aj na rádio - zvlášť na hovorene slovo. Pesničky niekedy sú aj dobré, ale som zvyknutý preskakovať nudné, a v rádiu sa nedá xD
len v aute máme naladené rádio... a keď ideme na dlhšiu cestu, väčšinou si púšťame pesničky cez spotify, ale niekedy máme tiež len rádio zapnuté.. alebo rozprávky občas
Ale niektoré relácie ma veľmi bavia a obzvlášť keď sú hovorené príjemným hlasom a kultivovaným prejavom moderátora. Nemám rád tie ukričané hlasy moderátorov komerčných rádií, ktorí sa pretekajú v tom kto toho viac zahlási a kto koho prekričí. Vždy ma z nich len rozbolí hlava.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Keď počúvam z vlastnej vôle, tak najčastejšie Slovensko 1 alebo Devín - majú pre mňa príjemnú atmosku a silnú nostalgicku hodnotu.
Keď sme napr. trávili Vianoce v zahraničí, na Štedrý deň som pustil Slovensko 1 a hneď bola domackejsia atmosféra (rozoberali vianočné zvyky atď)
Alebo mám rád aj tie literárne relácie rôzne a rozhlasové hry (ale nie zrovna Kralikovcov a také silené veci..)
Komerčné stanice uznávam, že sú vtipnejsi moderátori na nich trebárs, ale ináč ma tam často irituje playlist, ktorý na niektorých je neskutočne repetitivny a komerčný AF.
A keď som doma u našich, tak vkuse z kuchyne počuť rádio Lumen, ktoré počúva mama.