Radsej slane ale vacsinou si len nieco malicke zobnem ako piskot aby som uplne nalacno nefajcil a nepil kavu a az potom idem nieco slane jest co sa asi da za ranajky povazovat takze neviem ako hlasovat
ale inak som chcela napisat, ze strasne lubim ranajkovat, hlavne ked mam na to dostatok casu, a mozem sa vyhrat s ranajkami, urobit si cas, pozriet si video na youtube, alebo ist na ranajky vonku
@quattroformaggi Asi dvakrát sa mi stalo, že som prispal do práce. No a mal som dve možnosti, buď sa rýchlo poobliekam, umyjem zuby a bez raňajok sadnem do auta a stihnem do práce načas , alebo si s kľudom Angličana nachystám raňajôčky s kávičkou a pekne sa napapkám, ale s tým že budem meškať do práce . No a vybral som si vždy tú druhú možnosť .
@foxhound mne sa stalo niečo podobné, keď som ešte chodila na VŠ, nastavila som si zle budík a myslím, že keby som si švihla, určite by som tú prednášku v pohode stihla, ale rovnako ako ty som si radšej si v kľude zjedla raňajky a vypila kávu
@quattroformaggi No niet nad raňajky, aj keby fúriky padali . Ja si fakt neviem predstaviť deň bez raňajok . Raňajkujem iba cca posledných 8 rokov, naučila ma to bývalá a som je za to veľmi vďačný, aj kávu ma naučila piť .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Možno tak preworkout zapijem pred workoutom. V tom sú nejaké tie sacharidy...
a ked uz hej, tak mi je jedno, bud vlocky, pripadne vajcka kopa a zeleniny kazdopadne take sladke ranajky ako rozky s nutelou si nedam asi nikdy