No akože toto ma dnes dostalo.Išla som pre kamošku že ideme vonku. Už dlho som tam kde ona býva nebola. No a pridem a kukam ako puk, to sa mi sniva, šibe mi či čo ? Pred bytovkou v ktorej byva, to je taka obrovska bytovka, taka čudna, všetko rozkopane a m
3. lebo, ved to bol taký pekný prak, vždy mamičky s kočíkmi tam chodili...pohoda...a teraz toto, a aj ja som tam sa chodila prechádzať....teraz tam budú samé autá, ludia, bordel...
Tito ludia - vsetci tito vyssi- su kurvy baziace po peniazoch... klamu, kradnu, hrabu pre seba...my to ale zjavne nezmenime...sme totiz lenivy slovensky narod, ktory sa necha ojebavat: disappointed:
hmmm, je to hrozne...amen , to bolo dobre, ale mna by tiez to riadne nasralo, uz to ma nasralo, ze sotva zozeleneli stromy nase krasne, a robotnici prisli popilit niekolko konarov, viem, ze on za to nemozu a plnia len to, co im nadelia, ale uz sa chystam zastavit ich pri dakej akcii a popytat sa ich na tie kurvy vyjebane, co riadia stav zivotneho prostredia v nasom meste, lebo poslednou kvapkou bola uplna cistka detskej skolky, kde bolo kopec stromov, teraz tam nie ej ani jeden, z toho by uz kazdeho chytali neprijemne pocity
inac, zbytocne nadavate na lidl, ale to vie len, ten, kto je spravny labuznik a rad ochutnava nielen slovenske vyrobky, ale i zahranicne, lidl ponuka ovela lepsie produkty ako take tesco, z tesco je sam o sebe chaos vo vyrobkoch
Horox: to si viem predstavit, pretoze osobne prave Nemcov radim za najvecsich labuznikov sveta, ti si davaju riadne zalezat, ak ide o jedlo, Francuzi az po nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
aj oblecenie predavaju v Lidli no nie::??
ale ani tam moc nechodim nic tam nemaju takze mi to nevadi...:p
Ešte šťastie, že tam nebývam
inac, zbytocne nadavate na lidl, ale to vie len, ten, kto je spravny labuznik a rad ochutnava nielen slovenske vyrobky, ale i zahranicne, lidl ponuka ovela lepsie produkty ako take tesco, z tesco je sam o sebe chaos vo vyrobkoch
svine jedni Nemecke!!!
a madarske tiez!