Pocit je to hrozný, hlavne kvôli tomu, že na výšku sa mi ráta maturita...a asi ma jebne, keď sa to naučím a vytiahnem si nejakú blbosť a schytám 3, pričom niekto sa nenaučí, vytiahne si a nechajú ho aj tak na tú 3 prejsť...
ja sa az tak nebojim ale minulu noc sa mi o tom snivalo..nocna mora bohuzial som stale leniva na to aby som sa zacala ucit, asi si to dam cez ten akademicky..
Maturujem, a niekedy mam pocit ze vsetko ovladam inokedy ze zasa nic neviem. Ale nebojim sa, strach nikdy nikomu nepomohol(skor naopak). Idem na chemicko technologicku fakultu a tam mozem ist aj so stvorkami na maturitnom vysvedcku. Aj tak cela maturita je o nahode...
Takze takto. Prave vcera som mal prakticke matury (som elektrotechnik) a uz niekolko rokov (odkedy som skoncil druhy rocnik na zakladnej ) sa vobec neucim. Vytlacil som si tahaky a vytiahol som si akurat otazku ktoru som si zabudol vytlacit.. Samozrejme otazka bola z predmetu z ktoreho som mal vzdy stvorky (elektronika) ale aj napriek tomu ze som nevedel ani picu som dostal 2 co z toho vyplyva? Maturita formalita, profaci si hanbu s nami robit nebudu.
8: Ako nič voči.. ale fúúúj..chemická technológia..až mi zle prišlo.. Ja som chemický informatik..ale popravde sme chemickí technológovia..len tí kokoti vydrbaní..nenazvú radšej odbor skutočným pojmom..bo by sa im tam nikto nehlásil!! Ale jebať to..už..
No ja..úúúúúúplne, ale úúúúúúúplne ešte nič neviem..ani som sa do toho nekukol..a poviem vám..bude to totálna blamááž!! 25 maturitných z neminy, 25 z chemickej technológie..a 30 zo sloviny...a mám na to už len cca 28 dní..!!!! Vidím na september..
A to chcem z neminy a zo sloviny zmaturovať na dvojky..no to ako nehrozí..neni šance...tú vyjebanú technológiu, mám v piči..nech je štvorec..len aby vôbec bol..
Ono je pravda ze maturita formalita .... ale zasa .... U nas co je profak jeden tak ked chce tak dojebe kazdeho a aj jedna profka ... takze sa budem modlit aby som si na teoretickych nevybral dopravu a eko lebo z eko to bude krutee
ale inak sa nebojim dako skusok. vsak ked som si obhajoval soc to ako keby som maturoval a nie je to nic tazke. Ide len o to ci ti to profesor chce ulahcit alebo ci ta chce potopit. Inak sa niet coho obavat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale no...spravodlivosť vždy bola a bude...
No ja..úúúúúúplne, ale úúúúúúúplne ešte nič neviem..ani som sa do toho nekukol..a poviem vám..bude to totálna blamááž!! 25 maturitných z neminy, 25 z chemickej technológie..a 30 zo sloviny...a mám na to už len cca 28 dní..!!!! Vidím na september..
A to chcem z neminy a zo sloviny zmaturovať na dvojky..no to ako nehrozí..neni šance...tú vyjebanú technológiu, mám v piči..nech je štvorec..len aby vôbec bol..
ale inak sa nebojim dako skusok. vsak ked som si obhajoval soc to ako keby som maturoval a nie je to nic tazke. Ide len o to ci ti to profesor chce ulahcit alebo ci ta chce potopit. Inak sa niet coho obavat