v práci mi ale vykajú, lebo sa to patrí síce, teraz je obdobie prijímačiek, tak tie decká mi väčšinou tykajú, lebo je fakt trápne vykať niekomu, kto je odomňa o dva roky mladší
a v druhej práci mi tiež vykajú, lebo tam často vybavujem veci telefonicky a keď sa osobne stretneme, pýtajú sa ma, či mám 18
já mam problem s tym, ze musim ukazovat obcanku, neveria mi ze mam 20, a pritom ked som mal 13 a na hlave namiesto vlasov, taku tu disko gulu kazdy mi vykal, ludia nemaju dobry odhad
s tym ujom je to fakt zlate, niekedy to hovoria aj rodicia ked som este chodil na strednu raz rano som dal prednost jednej pani v elektricke a jej syna som skoro zrazil taskou, a ked vystupili hovorila: vidis aky slusny ujo, dal mi prednost. Vtedy som si povedal preboha ja a ujo ?!!
milujem ked ide nejaka mamicka s malym a hovori malemu, ze pozdrav sa tete....alebo minule som mala lizatko v hube a pytal sa maly cech svojej mamy: Mamiiii co ma ta PANI v puse??? mna az vystrelo
Mam taku robotu, ze mi vykaju aj 60r.a aj 15 r. neznasam vykanie, pritom vyzeram na 16 a este aj na diske, ked ma ludia stretnu, tak mi hovoria, ze "dobry den"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a v druhej práci mi tiež vykajú, lebo tam často vybavujem veci telefonicky a keď sa osobne stretneme, pýtajú sa ma, či mám 18
a v tretej robotre si tykáme všetci
Čo sa občianskeho týka, už si ho odo mňa pýtali a ja si ho dokonca od mladých ľudí pýtam celkom pravidelne už dobré 3 roky
..a dnes mi zrejme tykal 75-ročný pán, so slovami: ,,No čo, kočka?" (mám značné gerontofilné sklony, ale toto už fakt nie)
aaa... sikovna veru .. ked toho tolko stihas