ja vobec nezavidim zvieratam ked si zviera mozes robit v podstate len to iste na co mas predpoklady , napr. ryba vie akurat plavat , ked si clovek mozes robit cokolvek dnes clovek dokaze uz aj lietat , tak , naco byt zvieratom ?
@marttina tak tým " zase ty? " si ma pobavila, dievčinka... keď sa Ti neľúbi, nemusíš komentovať a nemusíš si ma všímať, diskutovať sa tu má o tom že či závidíš tým zvieratkám takú super rýchlosť, to Ti nedošlo? Hmm...
@sprejerka01 Ukážem, dušička, len som dnes nemala priestor to nafotiť.. :/ Brat je chorý, tak sa o neho starám.. A nemám kvôli tomu ani voľnú izbu.. Ale myslím na Teba, a hneď ako to bude možné, sa na to šupnem.
Nevadi ved drejuš (ROFL) pride a napravi to , napise neporazitelny argument preco mam maly penis tak ako @semhamforas a pravdepodobne vsetci ktori niekedy nesuhlasili s nou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Inak nie nezavidim im to....zavidim asi len koňom..su užasné
No nic tak sa idem poucit , naucit , vyucit.
Pozdravuj
Utekaj, ja idem tiez.
Samozrejme
Dobra sice je ale je na male penisy kedze ich furt spomina nam by to nefungovalo.
Tak paa
Potom mi mozno poradis co mam robit s arachnofobiou
Paa
Nevadi ved drejuš (ROFL) pride a napravi to , napise neporazitelny argument preco mam maly penis tak ako @semhamforas a pravdepodobne vsetci ktori niekedy nesuhlasili s nou