tomu schodíku sa hovorí zrkadlo, ty buzerant. voľakedy sa odporúčalo navrhovať v rodinných domoch aspoň jeden záchod s takým "zrkadlom". slúži to na kontrolu stolice. bežné v nemocniciach, školách
ja len dodám, že je naozaj strašné, ak niekto nevie, ako sa volá "ten schodík", načo slúži a zaslúži si to narážky, @takzvan ý. fakt, ten kto to nevie, je riadny buzerant, fúúúúj.
ďakujem! najskôr som si pomyslela, že na takéto nechutnosti som už pristará, ale keď som čítala diskusiu, spadla som na "schodík". najviac som sa šupovala pri etelnair-ovi. ďakujem ešte raz.
@takzvany ... si to nazývaj jak chceš... aj zrkadlom, pre mňa za mňa, ak si tak zvyknutý a každé ráno sa pozeráš do hajzlu, vidíš tam vysraté hovno od svojho fotra, ktorý mal nesktočnú sračku a povieš si: " aký som ja dneska krásny..."
@majo originálne.. to ma priviedlo k myšlienke že si dám vedľa záchoda kopec výstrižkov hláv ľudí čo ma naserú a potom naserem ja na nich.. doslova ešte to tak natočiť a mohol by z toho byť pekný každovečerný seriál..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Ten so "schodíkom" to je dobrý úlet, keď si poriadne naložíš tak sa ti to hovno fajne poobtiera o riť, nehovoriac o tom, že sa to nedá spláchnuť
-mokry - to je ten kde clupne a hned ti to aj zadok umyje
-polosuchy - to je taky s moc sikmou stenou zachoda, takze padne na tu stenu a potom sa pomaly zosunie do vody
-suchy - to je ten s tym schodikom, na ktorom si mozes pozriet vcerajsiu veceru
Hmmm...
V Bratislave dňa 23.03.2010 xyz