Typológia osobnosti MBTI - asi jedna z najpresnejších
Našiel som asi najlepší osobnostný test čo som videl. Nerobím reklamu, ale zaujímajú ma charaktery ľudí, tak ak chcete kuk na vec a kludne sem dajte svoje výsledky - .emiero.sk -
bolo to tu pred pár dňami
(dnes som sa bavkala na stránke, kde tam zaradili fiktívne postavy a pohoršovala som sa nad tým, čo za nemožné postavy - aspoň niektoré - sú rovnako zaškatuľkované ako ja
Pri povolaniach mi vyslo, ze sa nehodim na vsetky povolania konciace sa na ,inzinier'.
Studujem na STU Dokonca moj odbor som mala prvy v zozname, ale je mozne, ze to bolo abecedne.
Osobnost INFP (trosku slabosske imho, no slight_smile:.
@all Ludia , ak ste neni celkom úprimný pri odpovediach ,jasné že vám to nevíde adekvátne alebo vždy inak
Som si spravil dlhú aj krátku verziu a vždy mi vyšlo to isté - Architekt ( tie označenia typu INTP sú complikated) No nemyslí že aký kolvek test je presný na 90% kedže sa psyché neustále vyvíja / degeneruje
ten test je dosť o ničom, podobne, ako skoro všetky ak nie všetky ostatné internetové testy. a dokonca v porovnaní s tým konkrétnym testom, ktorý je kritizovaný v tom videu tento vyzerá byť ovela horší.
@darkestangel len na birdzi vidím tvoje aktivity, to je všetko a nie som ani stalker a nie som ani na birdzi 5 hodin denne, dokonca ani každý den nie. videl som možno 20 tvojich príspevkov, ale to "S" z nich sršalo
kurva skoda casu je to blbost vyslo mi ze vhodne zamestnanie predavac a bolo to aj v nevhodnych a ja a predavac to je strasna kktina by ma vyhodili za 5 minut a dalej to uz ani necitam radsej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(dnes som sa bavkala na stránke, kde tam zaradili fiktívne postavy a pohoršovala som sa nad tým, čo za nemožné postavy - aspoň niektoré - sú rovnako zaškatuľkované ako ja
» www.birdz.sk/forum/co-vam-vy...
podme
podme vsetci !
ale ja som hlavne v tych ostatnych troch (okrem i) skoro neutral
A ten test je dobrý » www.emiero.sk/mbti-test/...
a inac je to bullshit, vobec to na mna nesedelo ani po 2 pokusoch
Studujem na STU Dokonca moj odbor som mala prvy v zozname, ale je mozne, ze to bolo abecedne.
Osobnost INFP (trosku slabosske imho, no slight_smile:.
Som si spravil dlhú aj krátku verziu a vždy mi vyšlo to isté - Architekt ( tie označenia typu INTP sú complikated) No nemyslí že aký kolvek test je presný na 90% kedže sa psyché neustále vyvíja / degeneruje
A inak ja som INTJ aj keď mám veľa F a P.
som mala introverziu a extroverziu 50:50 a myslenie a cítenie 50:50... yes.