páčia sa mi také ako má môj muž aaach milujem jeho cestičku a už veľa krát sa mi vyhrážal, že si ju oholí ... !!! dostal by 5 a 20 po rici a po vajcach
@piter09 no tak keby to muzi tak medzi sebou hovorili tak by asi posobili mierne priteplene ale aj tak, podla mna dost znamy pojem aj po anglicky sa to nejak tak povie, sa mi zda ze som to niekde citala, ale zas taka ista si nie som
tiez som netusil ako sa to vola, kym mi to @matiarka pod fotku nenapisala,
ja som rad, ze som nastastie ten typ chalana, co zarasta tak stredne, takze cestu mam len taku priemernu a pod pupkom sa daju aj zo dva "copiky" spravit a byvala sa s tym vzdy hrala ako mala,
ale prislo mi vzdy vtipne byt vyholeny a uz kus nad mi zacinala cesticka chlpov (to som nikdy neholil ani nebudem, )
@hoperpohroma ved hej, ja len ze sa pytam, ci je to to iste, teda ta cesticka z ochlpenia
lebo osobne mam v hlave len vyjavy nejakychegresov, co som vidaval na fotkach, kde mali oholene brucho a od pupocnej dierky az k ohanbiu viedla ochlpena cesta..tak myslis to iste?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A posobi na mna strasne asexualne ked tam a na hrudi nema chalan ani chlpok
Malo tam byt u muza proste chlpy celkovo! a odpoved ano
ja som rad, ze som nastastie ten typ chalana, co zarasta tak stredne, takze cestu mam len taku priemernu a pod pupkom sa daju aj zo dva "copiky" spravit a byvala sa s tym vzdy hrala ako mala,
ale prislo mi vzdy vtipne byt vyholeny a uz kus nad mi zacinala cesticka chlpov (to som nikdy neholil ani nebudem, )
ňom ňom ňom ňom ňom.
lebo osobne mam v hlave len vyjavy nejakychegresov, co som vidaval na fotkach, kde mali oholene brucho a od pupocnej dierky az k ohanbiu viedla ochlpena cesta..tak myslis to iste?