Myslím, že pri porovnaní njlepších albumov oboch kapiel ma U2 trochu navrch. Ja som mal kedysi U2 strašne rád, ale od Zooropy(1993) prestali úplne vydávať albumy podľa mojho gusta. Takže preto hlasujem pre Coldplay, ktorí ma vždy novým albumom milo prekvapia a v súčasnosti sú podľa mňa ďaleko pred U2, ktorí ale zase majú asi viac verných a oddaných fanúšikov. A vzhľadom na kvalitu, ktorú U2 v súčasnosti produkuje, by som povedal, že až bezhlavo zamilovaných fanúšikov.
@stage nechcem ti do toho kafrať ani nič podobné len by ma zaujímalo, že ako vidíš ty súčasnú kvalitu U2, resp. prečo si toho názoru, že kvalitu nerobia... vadí ti azda komercia alebo to, že dávajú do svojej súčasnej hudby omnoho viac cítiteľné emócie?
@8 neviem to presne vyjadriť, ale asi nové skladby ma nevedia ničím zaujať,už nie sú výnimočné, ani ničím chytľavé, ich nove albumy nemam chuť počúvať, nuda a splývavosť, a na to aky su to výborní muzikanti si viem predstaviť, že už by opät mohli vydať nejaky fakt bomba album. Pripadaju mi proste, že sa iba vezú na bývalej sláve. ved či už na "War" alebo "Under a blood red sky", ale hlavne na "Joshua tree" a "Achtung baby" boli neskutočné skladby idúce jedna za druhou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov