Problém:No tak stretol som na autobuske jedno dievča,pekná,mladá intoška,hned mi padla do oka.Chcel by som sa s ňou skamarátiť a tak dalej.
Cez net sa s ňou ale skontaktovať nemôžem a v reale na to nemám gule
Tak ma napadlo,že jej po kamarádke pošlem
@dandybrendy tam je ale problém,že ona je väčšinou s niekým a to už ja mám srdce v gaťoch DDD Keby bola sama,tak nepoviem ani slovo,ale riskovať trapas sa mi moc nechce
Ja by som sa na to vyjebal.. ale ak chceš tak rob ako uznáš za vhodné kľudne jej pošli aj ten papierik i keď mi to príde kus blbé to už radšej nech tvoja kamoška jej normálne povie že sa ti páči a že by si s ňou chcel sám pokecať a či by si na teba našla čas alebo čo :ehm:
@kolcak123 len to nie! ovela horsie zaposobis ked jej posles odkaz po kamaratke. pokojne sa moze stat ze ani nebude vediet o koho ide, ked si sa jej v zivote neprihovoril.
a este jedna vec-aj keby si uz nasiel odvahu a oslovil ju priamo,preco myslis ze by ti dala svoje cislo? podla mna to musi byt poriadne hlupa zena (bez urazky @nessia ) co da svoje cislo uplne neznamemu chlapcovi co ju oslovi na ulici. co ked je to psychopat, alebo proste len idiot? a naviac,to ze je dievca pekne este neznamena ze je ,,pekna vnutri"co ak je naopak psychopatka ona?
ak sa s nou stretavas pravidelne na zastavke,najskor sa dajte do reci,spoznajte sa aspon trosku a potom si vymente cisla.tak
@kittan ja som nechcel poslať papierik,ja som to chcel urobiť presne tak ako si to popísal s tým,že ma kamoška bude citovať
@janehonda hmmm,tak toto mi z toho všetkého čo tu je pomohlo asi najviac Dík,dám na tvoju radu a skúsim pri dalšej príležitosti s ňou hodiť reč Hádam ma neukrižuje
Kamarátka sa pred pár rokmi presťahovala do Rakúska. Chodila do školy autobusom - tým istým chodil aj nejaký týpek, ktorému sa páčila. Cez leto začala chodiť pešo a tak sa nevídali. Keď ju najbližšie uvidel na zastávke prišiel za ňou, normálne ju oslovil a pozval na kávu.
Dnes majú spoločnú domácnosť, auto, a plánujú bábo.
Stačí obyčajný, jednoduchý prístup, oslovenie, žiadne špekulácie. Špekuláciami a odkazmi na papierikoch to len pokazíš Ak ťa odmietne, tak ťa odmietne - život sa nezrúti, nie každý sa každému páči. Každopádne na to choď úplne normálne, nevadí, ak budeš trochu v strese...len sa prekonaj, a normálne ju oslov - je tak ťažké prísť za neznámym človekom a povedať mu: Ahoj, páčiš sa mi/si mi sympatická - nešla by si niekedy so mnou na kávu? ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@sitnxas a jej brat sa k nám pridá DDD
@gibi šak ja viem
Ak nechceš riskovať trapas, tak nie si ochotný kvôli nej podstúpiť riziko?
Myslím, že urobíš super prvý dojem
ale nie klasicky, ale pivedz nieco specialne, aby sa usmiala ked budes odchadzat a cely vecer na teba myslela
letim na takych chlapcov a obdivujem ako dokazu jednym pohladom, usmevom a par slovami polozit dievca na kolena
intelekt ti hovori nieco ? tak zensky rod intelektuala
.
ach zacina ma iritovat to skracovanie slov, pouzivanie anglickych vyrazov, skratkovanie...
a este jedna vec-aj keby si uz nasiel odvahu a oslovil ju priamo,preco myslis ze by ti dala svoje cislo? podla mna to musi byt poriadne hlupa zena (bez urazky @nessia ) co da svoje cislo uplne neznamemu chlapcovi co ju oslovi na ulici. co ked je to psychopat, alebo proste len idiot? a naviac,to ze je dievca pekne este neznamena ze je ,,pekna vnutri"co ak je naopak psychopatka ona?
ak sa s nou stretavas pravidelne na zastavke,najskor sa dajte do reci,spoznajte sa aspon trosku a potom si vymente cisla.tak
pokojne sa do mna pustite
@parplyy nejak sa začať musí DDDDD
@kittan ja som nechcel poslať papierik,ja som to chcel urobiť presne tak ako si to popísal s tým,že ma kamoška bude citovať
@janehonda hmmm,tak toto mi z toho všetkého čo tu je pomohlo asi najviac Dík,dám na tvoju radu a skúsim pri dalšej príležitosti s ňou hodiť reč Hádam ma neukrižuje
veď to je také zlaté ^^
Dnes majú spoločnú domácnosť, auto, a plánujú bábo.
Stačí obyčajný, jednoduchý prístup, oslovenie, žiadne špekulácie. Špekuláciami a odkazmi na papierikoch to len pokazíš Ak ťa odmietne, tak ťa odmietne - život sa nezrúti, nie každý sa každému páči. Každopádne na to choď úplne normálne, nevadí, ak budeš trochu v strese...len sa prekonaj, a normálne ju oslov - je tak ťažké prísť za neznámym človekom a povedať mu: Ahoj, páčiš sa mi/si mi sympatická - nešla by si niekedy so mnou na kávu? ?
Držím palec