Zdravim čitam tu forum a docela ju to dost ludi co sa vyzna linuxu chcem sa spitat urcite kazdy vie ze Nvidia jaksi moc nepodporuje ovladace na grafiky pre linux co som sosol na ofik nvidia webe nefunguje preto idem na ovladacoch ze pridanie Dodatocne
ked vidim niekore komentare tak sa neviem zbavit pocitu ze birdz je plny primitivov.
tu uz forum nie je o diskutovani a o tom, abyy si ludia radili, ale je to sutaz o to, kto co "najvtipnejsie" znemozni zakladatela diskusie, pricom sa k teme aj tak nevie vyjadrit, tak tu aspon davaju na obdiv svoj trapny humor. este nech niekto zacne spominat ako riesenie EUBA, co bolo vtipne tak prvych 5 krat niekedy mesiac dozadu a sme hotovi.
no osobne by som prebrazdil nejake offic forka na ubuntu alebo celkovo linux. viem, ze som aj ja mal na starom pc s tymto trosku problemy. ale nejako som to vyriesil ale uz netusim ako, a na tomto ntb nemam linux tak ti neviem ani povedat, ze co tam treba
kazdopadne to forum presmejdi, idealne ak vies po anglicky no..
Blbci čo sa hovno rozumiete do pc mlčte radšej ako dávať svoje detské primitívne komentáre..ďakujem
Linux alebo Ubuntu neboli tvorené na grafické rozhranie nových grafických kariet, ako vo windowse directX 9,10,11 linux je tvorený hlavne na programovanie, ale keďže doba ide dopretu tvorcovia ubunty kubunty a podobných OS linux sa snažia tvoriť nové a nové prostredia s čoraz lepšími grafickými dokonalostiami, ako tu bolo spomínané najlepšie je to naprogramovať si vlastné grafické rozhranie kompatibilné pre danú kartu a svoje predstavy, ale to už troku na pohratie sa, preto ti skôr na takéto veci používať klasický OS win7,XP či vistu
z nvidie to necucneš. pozri sa na nastaveniach na dodatočne ovladače a tam si stiahni CURRENT verziu ovladača na tvoju grafu potom pojde všetko v poho...
a btw. nabuduce popisuj problemy sakra konkrétnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
tu uz forum nie je o diskutovani a o tom, abyy si ludia radili, ale je to sutaz o to, kto co "najvtipnejsie" znemozni zakladatela diskusie, pricom sa k teme aj tak nevie vyjadrit, tak tu aspon davaju na obdiv svoj trapny humor. este nech niekto zacne spominat ako riesenie EUBA, co bolo vtipne tak prvych 5 krat niekedy mesiac dozadu a sme hotovi.
kazdopadne to forum presmejdi, idealne ak vies po anglicky no..
Linux alebo Ubuntu neboli tvorené na grafické rozhranie nových grafických kariet, ako vo windowse directX 9,10,11 linux je tvorený hlavne na programovanie, ale keďže doba ide dopretu tvorcovia ubunty kubunty a podobných OS linux sa snažia tvoriť nové a nové prostredia s čoraz lepšími grafickými dokonalostiami, ako tu bolo spomínané najlepšie je to naprogramovať si vlastné grafické rozhranie kompatibilné pre danú kartu a svoje predstavy, ale to už troku na pohratie sa, preto ti skôr na takéto veci používať klasický OS win7,XP či vistu
este mozes vyskusat tento repo.:
- ppa:ubuntu-x-swat/x-updates ....
a btw. nabuduce popisuj problemy sakra konkrétnejšie