* čo som počula, niektoré izby na družbe sú zlé. Ja som bola len na pár, tie boli pekné. Ale údajne tam nie je na izbách internet. Ja bývam na šturáku v mlynskej doline, mám zrekonštruovanú izbu s internetom, takže to je super. Ale tam je viac ako polovica izieb tiež dosť strašných, taký slovenský štandard a niektoré tiež nemajú internet.
ja som na družbe, net síce nemám (len vlastný) ale nemôžem sa sťažovať. žiadne hlodavce, relatívne čisto a hlavne je tam kľud, občas síce zahraniční vyhukujú a hádžu sa o zábradlie na balkóne, ale inak pohoda. .. na učenie ako stvorené
@piter09 bernolák je naozaj fajnový, som sa vydesila, keď som tam vošla prvýkrát. Ale aspoň tam majú poriadne internety (keď nepočítam tie káble tiahnuce sa popri radiátori na niektorých izbách)
internet je teda riadne dobry...ale aspon tam su plastove okna, je to tam zateplene a velka izba pre dvoch..ked porovnas s inymi intrakmi, myslim si ze je to tam lepsie
@piter09 tak teraz neviem, či si to s tým internetom myslel ironicky Ja poznám pár ľudí, ktorí majú ten net na starosti a fakt sa snažia
Hej, je super že sú vymenené okná a zateplené a všetko hento, to na inom intráku v BA je málokde, resp. nikde. Ale tie kúpeľne sú strašné, otrasne strašné.
co som videla druzbu bo mne tam byvaju spoluztiaci pravnici tak to tam je naozaj pekne, teda izby, chodby su ako v ponorke xD a myslim ze net tam mozes mat vsade za nejaky priplatok
až tak ich zas preštudovaných nemám, len vždy počujem nejaké španielske výkriky a potom taký tupý náraz o kov (na balkóne) a všetkým je to samozrejme nesmierne vtipné
@aninkaaa že! úplne ako ponorka. Ja som tiež videla pekné izby, biologické, ale zas kamarátky medičky mi hovorili, že ich izby sú zlé. Takže sa to vo všeobecnosti nedá povedať o žiadnom intráku, lebo každá izba je iná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Hej, je super že sú vymenené okná a zateplené a všetko hento, to na inom intráku v BA je málokde, resp. nikde. Ale tie kúpeľne sú strašné, otrasne strašné.
no a to s tou kupelnou mas pravdu ale da sa na to zvyknut, hoci sa v nej ani hybat neda
To sú nejaké rituály exotických študentov?
až tak ich zas preštudovaných nemám, len vždy počujem nejaké španielske výkriky a potom taký tupý náraz o kov (na balkóne) a všetkým je to samozrejme nesmierne vtipné