@sabnacke to fakt ? ouu ...nečakala som takuto odpoved a myslis že je možne aj teraz poslať žiadosť alebo čo ? aj ked nepochádzam z daleka ? alebo nepoznam niečo iné?
bývala som tam 71 eur bez internetu. Šváby sme nemali ale to s tou sprchou je pravda. Plus všade samé holuby po balkónoch čo požerú všetko jedlo kedže do chladničky v kuchynke si nemožeš dať lebo sa kradne! ubytované sme boli 3 na izbe. ale dá sa zvknúť zas tak hrozné to nebolo a dostaneš sa vkuse tam niekto hladá za seba náhradu stači FB stránku sledovať. Ale za tú sumu 76 eur s internetom najdeš aj miesto v nejakom študentskom prenajatom byte a budeš mať luxus
tento rok som tam byval aj ja. Je sice pravda ze na sprche je iba plachta, no zato tam bolo vzdy dostatocne teplo cez zimu, ze sme az museli vetrat. Ano je to drahy intrak ale zas az take strasne ako to tu opisujete to nebolo Na kazdej izbe vlastne sprchy a vlastne vecko.
Neni to az take strasne.... jediny problem mi robili vytahy. Su tam len 2 na 12 poschodi. A my sme byvali na 12tom. ... vecna rada.
internet - podvody s vyúčtovaním. šváby nie sú klamstvo. upratovačky lenivé. balkón malý, zašpinený. v zime zlé tesnenie. nevýhodou boli staré okná s príšerným tesnením. steny chladné či bola zima alebo leto. chladnička malá, nanič chladiaca a kradne sa z nej.
@narazuvzdornaa ja mam byt za 75€ (150€ na izbu, som tam s priatelkou), byvam na amfiku asi 5 minut peso od TUKE, v cene je net od antiku.... byt je starsi, ale staci... takze ak ma clovek stastie, da sa najst
Ludia a dá sa ubytovať na tom intráku aj ked som neposlala žiadosť spolu s el. návratkou....resp. som si zvolila iný intrák o ktorom už teraz viem, že mi ho nepridelia ....??? potrebujem to vedieť. vdaka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
to na tom intráku aj niekto býva?
Neni to az take strasne.... jediny problem mi robili vytahy. Su tam len 2 na 12 poschodi. A my sme byvali na 12tom. ... vecna rada.
ja som radsej dochadzala, nebolo to az take strasne a necestovala som sama, chodil este jeden spoluziak so mnou
možno keď tam načierno budete o štyria viac, než je kapacita.