ja mam len take najhorsie na svete kam neist hodinu a pol metrom od centra v izbe ktora nema okno, kupelna je plesniva a nikdy nepovysavana a je to vlastne izba na prizemi velmi divnej moslimskej rodiny v nejakej moslimskej stvrti
(som sa chcela len postazovat ze ja som veru stastie nemala
Sú tu agentúry, ktoré poskytujú share housy.... Väčšinou je to 3. zóna, čo je 20 min do centra.
Pri krátkodobom ubytovaní si pýtajú okolo 15-20 libier/osoba/noc.
Hoteliky (asi zdielana kupelka) okolo metro stanice Ealing Broadway stoja tak do 50 libier. Ale skus aj airbnb, mozno tam najdes nieco lacnejsie. Inak potom uz asi len nejaky hostel/guesthouse
skoro vsade v Londyne mas pri domoch tabulku "bed and breakfast" tzn. noclah a ranajky za 15 - 20 libier...prenajimaju to povecsine starsi ludia netreba sa bat, ale osobnu skusenost s tym nemam...
presne pred týždňom som bol na 1 noc tu » www.booking.com/hotel/gb/hythe-...
bol to vlastne taký malý domček, kúpelňa a kuchyňa sú spoločné. V izbe bola malá chladnička, TV, rýchlovarná kanvica s čajom/kávou a klíma. Všade pekne čisto. Izba pre 1 vyšla okolo 50€.
Ja som týždeň bola v Londýne a bývala som u jednej černošky teda len nocovala a bolo to super strašne veľa ľudí ponúka takého ubytovanie, len si treba pozisťovať na nete
ak ti nevadia 3poschodove postele, tak je to vpohodke, doprava ideal (zona 2, sirsie centrum), kupelne ciste, ranajky v super barovych priestoroch, wifi zadarmo, uschovne skrinky na izbe (treba vlastny zamok alebo na recepcii za 4 libry)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
(som sa chcela len postazovat ze ja som veru stastie nemala
Pri krátkodobom ubytovaní si pýtajú okolo 15-20 libier/osoba/noc.
bol to vlastne taký malý domček, kúpelňa a kuchyňa sú spoločné. V izbe bola malá chladnička, TV, rýchlovarná kanvica s čajom/kávou a klíma. Všade pekne čisto. Izba pre 1 vyšla okolo 50€.
ak ti nevadia 3poschodove postele, tak je to vpohodke, doprava ideal (zona 2, sirsie centrum), kupelne ciste, ranajky v super barovych priestoroch, wifi zadarmo, uschovne skrinky na izbe (treba vlastny zamok alebo na recepcii za 4 libry)