Guten tag! nedostal som intrak na mladosti, ale prý by to bola moznost, ze by mi spoluziak prenechal izbu. neviete nieco o tom ci je to mozne hned teraz na zaciatku?
a ak nie to, tak hocikto z atriakov/vyskovej neviete niekto o niekom, kto sa chce zbavit
jaaaj...ale k veci...možné to určite je, ale je možné aj to, že nejaká tetuška, ktorá to má na starosti bude pičovať, že treba ísť poporiadku a podľa zoznamu a že sú tu iní, ktorí žiadali pred tebou...čiže je možné, že bude treba ísť s nejakou bukrétou
na atriakoch sa od septembra neda vymenit s niekym ani ked prenechava izbu ani ked to zaplatis podplatis kupis si miesto nejde to nijak pretoze akonahle niekto odide tak sa posuva miesto automaticky tomu kto je pod ciarou, vymenit sa da iba na LS.... ale chod na ubytko uz to potom robia aj tak koncom septembra tusim ze ked nieco ostane volne dostava to ten kto da prvy peniaze..ale toto neviem na isto ale od 1.9 nedostanes isto
@nikkaaa kej, skusim sa tam ist zapisat do nejakeho poradovnika, aj ked.. minuly rok som bol v poradovniku, ale zda sa mi, ze ani moc nie. proste ked som z FIITky, UK asi len v tom LS
ahojte mam tiež problem s ubytovanim tak to sem hodim : idem do prvého ročníka na EUBU a kedže som bol prijatý na základe odvolania tak mi nebolo pridelené ubytovanie na intráku. Preto si musím nájst nejaký privát - najlepšie v Petržalke - a chcem sa spýtat či nemá niekto podobný problém, lebo by sa mi hodil spolubývajuci. Ja som inak (vraj) v poho zábavný a nekonfliktný chalan ktorý sa radšej prisposobi ako by sa mal hádat a vraj so mnou o zábavu - a trapasy - nie je núdza... ak by ste mali záujem tak sa mi ozvite na moj FB Patrik Chajeno Vychlopen alebo mi napíšte RP na pokeci - moj nick je patress112 . Ak by ste náhodou boli z okolia NM alebo MY tak sa možeme stretnut aj osobne. A je mi jedno či bude moj spolubývajúci baba alebo chalan
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
žeby to šlo aj tu