@soltino vieš že ma to nenapadlo? milujem géniusov ako ty, vždy vedia logicky poradiť čo tak zvážiť, že tam nemusí byť úplne všetko? že som to už prešiel? predstav si, našiel som 4 ubytovne, bol som tam osobne, jedna zavretá, jedna obsadená, do jednej som sa anilen nedostal a vo štvrtej mi ani nedvíhali ani tam nik nebol... ešte nejaké geniálne rady atď...?
človek hľadá záchranu na fórach a nejaký pripečený mozog tu ide machrovať z googlom...
@nerwous15 aha, takze tvoje logicke usudky ti nasepkali, ze na birdzi ti to niekto naserviruje na striebornej tacke! ved tu sa nic normalne nedozvies. A neverim ze v Malackach nemozes najst ubytovanie. Asi zle hladas, ci?
@soltino žeby to nebolo jediné fórum na ktorom vyzvedám? aj rybár vyhodí viac sietí, aby chytil viac rýb... je to tak ťažké pochopiť, ty šepkajúci logický úsudok...
tvoja nedôverčivosť ma absolútne netrápi, no keď si tak hrdo presvedčená o tom, že hľadám zle, tak poď a ukáž mi ako na to
@nerwous15 vidim, ze sa ti hrdnu odpovede s ponukami, asi si velmi zle rozhodil siet. Ale to je jedno, ked si naivny, tak dufaj, ze ti nejaka ponuka spadne z neba to uz neriesim. K veci - ak si nenasiel to co si hladal, musis sa zamysliet, ci nemas vysoke naroky. V popise fora vidim, ze to ma byt nieco lacne. Prepokladam, ze ubytká si nasiel, ale nespadli do tvojej financnej situacie. Bud zlavis z narokov, alebo sa zmieris s tym, ze ziadne Malacky nebudu
@soltino a? čo že nik nereaguje? aspoň viem, že som to vyskúšal, lol... pred tým som uspel, prečo by to nemohlo výjsť až teraz? tvoja logika predbieha tvoju povesť farby vláskov ak to teda nie je tvoja fotka, tak ťa rozhodne vystihuje
tak strašne ľúbim jak málo stačí niektorým retardom ku šťastiu ^^ žiadne malacky nebudú xD predstav si, že budú, na iných fórach sa totižto nenašli takéto individuá ako ty a predstav si svete, že sa našiel aj jeden, čo zháňa podnájomníka
PREPÁČ, že som ti pokazil radosť každopádne ma to vôbec netrápi
nie každý je retardovaný ako ty, občas sa nájde duša ochotná pomôcť
takže áno, som naivný, občas sa to deje
áno, siete som rozhodil zle, lebo mi to očividne komentuje len niekto s komplexmi... občas sa to stáva
že som si to vymyslel je tvoj názor, brať ti ho nemienim
samozrejme, veľa aj tebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
človek hľadá záchranu na fórach a nejaký pripečený mozog tu ide machrovať z googlom...
tvoja nedôverčivosť ma absolútne netrápi, no keď si tak hrdo presvedčená o tom, že hľadám zle, tak poď a ukáž mi ako na to
tak strašne ľúbim jak málo stačí niektorým retardom ku šťastiu ^^ žiadne malacky nebudú xD predstav si, že budú, na iných fórach sa totižto nenašli takéto individuá ako ty a predstav si svete, že sa našiel aj jeden, čo zháňa podnájomníka
PREPÁČ, že som ti pokazil radosť každopádne ma to vôbec netrápi
nie každý je retardovaný ako ty, občas sa nájde duša ochotná pomôcť
takže áno, som naivný, občas sa to deje
áno, siete som rozhodil zle, lebo mi to očividne komentuje len niekto s komplexmi... občas sa to stáva
že som si to vymyslel je tvoj názor, brať ti ho nemienim
samozrejme, veľa aj tebe