Cawte ako je to z učením na internátoch, lebo ja som naučením ako vela ludí sa učiť v klude a ako je to tam zo zábavou ? Na VŠ existujú aj nijaké študovne, lebo som bol teraz prijatý na Žilinskú univerzitu.
@nikol545 to vystihla .. k tomu nie je čo dodať .. keď sa chce (alebo musí) dá sa učiť všade .. a napr. mne osobne sa najlepšie učilo na ubytovni doma som sa nikdy neučila a zvykla som si aj na hluk
tiež som mala pravidelne štuple v ušiach... ale nie vždy ich bolo treba, mala som relatívne pokojné spolubývajúce..
a na mojom študovňa nebola... na stredoškolskom intráku som bola zvyknutá na vysedávanie v študovni, ten pokoj a ticho... ale na hentom VŠ intraku nič také..to bol môj najvačší bôľ ... ale nakoniec som stavila na čaro privátu ^_^
@votrelec1995 takze s kludom nepocitaj ale ma to aj dobre stranky, mas kusok kaufland, bufet oproti v bloku E je tiez par metrov, kusok dalej menza cize s jedlom problemy nejsu, za par eciek mas dost velky vyber a ani skola neni daleko (aj ked do toho kopca sa mi nikdy nechcelo )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a na mojom študovňa nebola... na stredoškolskom intráku som bola zvyknutá na vysedávanie v študovni, ten pokoj a ticho... ale na hentom VŠ intraku nič také..to bol môj najvačší bôľ ... ale nakoniec som stavila na čaro privátu ^_^
hoci kazdy den dochadzat do KE bolo dost vycerpavajuce