Cez leto by som sa chcel kus zdokonaliť v nemičine tá rekú či by sa nenašiel niekto s podobným záujmom a nestretli sa sem tam bárs v medickej a skúsili pokecať lebo vidím to tak že sám by som sa nedonútil
pred pár dňami som sa s kamarátkou bavila.... o lete vo viedni, hoci ju moc nemám rada. a o kurze 4-týždňovom priamo tam, aj s ubytkom... uvidíme no. či mi padne 700e z neba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
tak sa učím ak bude v ba a budem ohromny deutche sprecherenin tak môžme pokecať
@horsiq ja naturlich! du bewunderst mich? (nemčinári nehromžite ja viem o tom že gramatika mi zatial nič nehovorí
pred pár dňami som sa s kamarátkou bavila.... o lete vo viedni, hoci ju moc nemám rada. a o kurze 4-týždňovom priamo tam, aj s ubytkom... uvidíme no. či mi padne 700e z neba
tak plán bol (je) cez týždeň chodiť na 2-3 hodiny na kurz, víkendy pracovať, takže ak padá, tak pravdepodobne priamo vo viedni
eeeešte by sme mohli zbaliť nejakých zazobaných rakúšanov, ale... neviem teda, či ti môžem toto odporúčať