no tak moj uces je momentalne us zase Rovna ofina ... mam us trosku dlhsie vlasy lebo som ich mala uplne do postupky neboli uplne kratke ... no a su take ze sa trosku vlnia cize dakedy mi to lezie na nervy ... ale vecinou si ich vyzehlim aa potom som viac spokojna lebo mam uhladene to aa nevadi mi ze zmoknem alebo tak lebo bude to skoro rovnako ... alee ked nemam vyzehlene vlasy tak su poriadne vyfukane, natupirovane , nalakovane proste nemam ich tak ze kazdy vlas ma svoje miesto proste Crazy ...
a inac dobra diskusia
a este chcem ... moja kamaratka mala rovne vlasy a velmi huste ... a potom sa dala ostrihat neviem ako uplne do postupky alebo co s tym spravila a mala kucerave vlasy ale brutalne cela hlava kucerava ... nedavno som jej pozicala zehlicku aa ma us zase rowne ale teraz to vyzera lepsie lebo si ich aj tupiruje
ja tiez nejsom baba ale vlasy mam poriadne dlhe na 12 roc. chalana ajked svoje vlasy mam celkom rad niekedy ma privádzajú do rozpakov lebo synovec ich z oblubov pouzíva ako drzadlo hlavna vec treba sa o tie vlasy starať.
ja nosim vacsinou len rozpustene vlasy, aj ked obcas si ich doma dam do takeho drdolu a pozopinam sponkami, alebo najnovsie sa mi zacina pacit nosit ofinku vypnutu hore
ja mam na sebe najradsej dlhe vlasy, rozpustene ale momentalne z istych dovodov mam vlasy ake mam....ale uz sa tesim ked mi to zase dorastie na moju dlzku
och, ja som už prešla toľkými zmenami účesov ale asi najväčší šok spôsobila moja polka vyholenej hlavy... vzadu len tak zo dňa na deň... blížilo sa leto a mne bolo neskutočne horúco ale s tým som zas nezískala až taký úspech
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a ku teme.. no a co ze som nie baba.. dlhe vlasy som mal a mozno raz budu zas
a ja má do postupna,dlhé,čierne...a čerstvo umyté rozpustené,inak v cope...keď mi začnú napr.v práci vadiť,tak to cop istí...
Ja mám dlhé vlasy a väčšinou ich nosím stiahnuté, málokedy dostane slovo aj falošný cop.
Len starať sa o ne každý deň.... Niekedy by som ich najradšej nemal.
a inac dobra diskusia