Baby prosím poradte mi nejaký účes na stužkovú, prípadne pošlite fotku aký ste mali vy a aké máte skúsenosti s natočenými vlasmi, lebo som čítala že to vydrží max. hodinu a potom to celé spadne.
ale nakoniec sme to zjednodušili tak, že to bol vlastne priberaný (ale taký voľnejší) od pravého ucha k ľavému (nie rovno, ale tak šikmo proste a potom rybí chvost
Ja som mala vlasy takto. Vlnili sa mi v tej dobe dostatočne, lebo som ich mala poničené peroxidom a krátke, ale pred stužkovou som sa poistila natočením penových nátačiek na mokré vlasy a šla som tak spať - keď som k tomu pridala asi tonu laku na vlasy, vydržalo mi to celý večer
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ver mi, vlastná skúsenosť
Osobne som za rozpustené, ale žiaľ, podľa mnohých ľudí sa to na stužku nehodí.
Bez tých kvetiniek samozrejme
Výsledok je ale asi takýto,kedže mám ofinču
@laurikaaa to vyzera dobre a myslim ze by som to aj sama zvladla
@nikol545 aspoň na ten začiatok kôli fotkám
Nie je to zložité,keď to ja " Grambľavec " zvládnem...
ale nakoniec sme to zjednodušili tak, že to bol vlastne priberaný (ale taký voľnejší) od pravého ucha k ľavému (nie rovno, ale tak šikmo proste a potom rybí chvost
a mala som tam zakrútené toto:
Ja som mala vlasy takto. Vlnili sa mi v tej dobe dostatočne, lebo som ich mala poničené peroxidom a krátke, ale pred stužkovou som sa poistila natočením penových nátačiek na mokré vlasy a šla som tak spať - keď som k tomu pridala asi tonu laku na vlasy, vydržalo mi to celý večer