@fauxpaux tak s tou poslednou vetou si to zabila .. pochválim sa ti za mojich spolužiakov.. takže biflia sa tie hrubé knihy z BIO a CH od A po Z už ani do školy nechodia len sem-tam.. furt v kuse od rána do večera.. a to nemyslím ironicky, ale smrteľne vážne.. takže držím palce
@fauxpaux maturoval som aj z fyziky, takže príklady každého druhu som mal solídne nadrillované. a tých 20 bodov, čo spomína @aguri500 nakoniec môžu rozhodnúť o tom, či budeš nad, alebo pod čiarou. nepodceňuj teda nič. môže byť, že dajú ťažký test, alebo ťa dačo popletie v tom čo vieš, a tie príklady by ti potom teoreticky mohli zachrániť nejaké tie body
@aguri500 čo ti ja viem, veci, ktoré sa teraz učíme majú od klasickej stredoškolskej chémie ďaleko.. no podmienky sú také aké sú, a kto prímačky nedá, tak sa sem ani nedostane. treba určite dačo vedieť
@hunter2 aky si rocnik??? jasne lek. chemia a biochemia su trochu o inom ako stredoskolska chemia a prave koli tomu by prijimacky nemali byt problemom... keby ze sa teraz mam ucit na prijimacky tak ich za 3-4 dni ucenia v pohode dam...
ako chce niekto spravit anatomiu ked nevie napisat prijimackovy test???
@aguri500 teraz som druhák.. a skôr som to myslel tak, že aj keď spraví prijímačky, tak to ešte nezaručuje nič.. v podstate väčšina ľudí sa sem dostala cez testy, a nie cez prospech, a aj tak už ich pár vyletelo, lebo to nezvládali..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale keď zvládneš prijímačky, mali by tu byť isté predpoklady, že zvládneš aj štúdium.. tak veľa šťastia v pekle
ved to je vysmech chapaniu a logickemu (a kritickemu) mysleniu
.
ako chce niekto spravit anatomiu ked nevie napisat prijimackovy test???