Hej...veľakrát...cez net som dala ignorovať abo niečo tak aby mi nemohol už písať...potom ked som bola mala tak ma jeden nahanal pred mojim barakom...potom vyliezol ujo (silne velky chlap) a ,,trosku" ho zbil..potom sa ukazal este raz ale to som uz bola starsia...no vtedy sa skyval..preistotu a teraz naposledy ako sme sli s kymoskou tak za nami stale jeden taky hnusny chodil furt a prestal az v tedy ked sme prisli (co najrychlejsie..) k ujovi do jedneho diskotekoveho klubu...potom sa radsej henten vyparil rychlejsie nez vona para do ovzdusia
Myslim, ze 90% ludi moze povedat ANO. (Zvysnych 10% - to su prave ti prvo-prieckovi uchylaci). Mne raz niekto neznamy vypisoval na nick (ktory uz nemam a bolo to na nemenovanom chate na A, konciace na T), ale musel to byt strasny psychous , zacalo to nadavkou na K a skoncilo to inou nadavkou, vyplnene to bolo sirokou skalou vulgarizmov, ako zo slovnika - no hadam nezabudol na jediny, vazne .. Doteraz netusim, co to malo byt a uz som na to takmer zabudla. S tym clovekom som sa nikdy nepoznala.
no dosť krát...aj naživo šeliaky ožratí starí debili...príde to ku tebe,chytí ťa to...a ja to konem..a na nete na pokeci samý uchylak..to dávam len že obťažuje ma..a nejako je mi to všetko jedno..
hej.. raz sa mi jeden vcirol pri ceste domov a bol taky ulisny az mi bolo zle, ale nastastie som uz bola pri dome tak som zavolala bratovi co ho odohnalo prec.. potom raz jeden taky dedo napity, mna aj kamosku a isiel brat (zase okolo tak som ho z dialky volala nech sem pride a stary dal pokoj nastastie ze mam na toho mojho brata stastie a cez net? tak to bloknem alebo ignorujem a hotovo..
Raz keď sme šli s kamoškou do BB, tak vo vláčiku nás prenasledoval a furt na nás kukal a robil nechutné grimasi....
Rok na to idem s inou kamoškou popred OU v dedine a zrazu len tak si vystúpi z tieňa a chytí ma za zadok.... Som mierny šok dostala.... zhodou náhod to bol ten istý "Erik"(podobal sa na Erika/u z vyvolených)...
aaale jasné deje sa.. jeden ukrajinec do mňa a kamošky nútil vodky (ešte že sme boli čerstvo po opici) a bol moc doterný... a tak dáko, môj veľký brat na neho vytiahol bejzbolku a ukrajinec bežal kade ľahšie..
raz sa mi jeden bezdomovec vyhrážal že ma zabije lebo stojím na jeho súkromnom pozemku (čakala som na zastávke na autobus)
a jééjda toho bolo moc veľa.. škoda rozpisovať.. ale isto, skúsenosti mám, berem to so stoickým kľudom s kaserom v kabelke..
Človek ako človek. Proti gustu žiaden dišputát. Len preto, že je dotyčná osoba označená nálepkou, to ešte neznamená, že VY, TY, JA sme iný. V skutočnosti sme rovnakí. Každý má svoj fetish, úchylku, zábavku, kratochvíľu, prejav, aktivitu. Lenže to by ste neboli VY, drahá-lacná spoločnosť. S TÝMI DRUHÝMI je najväčšia zábava. Sú úprimní. Nič neskrývajú. Idú si za svojim cieľom. A to mnohým z vás chýba. Osobne považujem skúsenosti s INÝMI za veľmi užitočné a praktické, a zážitky za, pripúšťam, niekedy aj úsmevné.
@popolcek ale ty nas neobtazujes pozri, @mm47 je uchylny na tvoju hebku baranicu, @mielikki ta obdivuje za nekrofiliu a @hajzelbaba za to vsetko + za to, ze vies, co znamena "nagelovat" vlasy
Mať tak vaše problémi. Vás len cez net. Alebo sa k vám vonku správali toršku úlisnejšie. Nadomnou si už dva krát začali honiť- raz v električke a raz na zastávke (pomerne slušnej zastávke) a to za bieleho dňa.
Na toho v električke som vyskočila, že čo si tu dovoluje na mňa vyťahovať čuráka a on sa rýchlo pri najbližšej zastávke zdekoval A potom sme všetci z električky videli, ako šiel k nejakej babe a pokračoval v tom, v čom prestal.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a ako riešila? utiekla nie som žiadny samovražebný hrdina
Raz sme chceli jedného úchyláka zbiť, keď obťažoval kamarátku... No utiekol nám. To je všetko...
Potom ma ešte zopárkrát obťažovali cez RP na pokeci, fúj , ale to nič, vôbec sa ma to nedotklo, dá sa to ľahko ignorovať...
Raz keď sme šli s kamoškou do BB, tak vo vláčiku nás prenasledoval a furt na nás kukal a robil nechutné grimasi....
Rok na to idem s inou kamoškou popred OU v dedine a zrazu len tak si vystúpi z tieňa a chytí ma za zadok.... Som mierny šok dostala.... zhodou náhod to bol ten istý "Erik"(podobal sa na Erika/u z vyvolených)...
raz sa mi jeden bezdomovec vyhrážal že ma zabije lebo stojím na jeho súkromnom pozemku (čakala som na zastávke na autobus)
a jééjda toho bolo moc veľa.. škoda rozpisovať.. ale isto, skúsenosti mám, berem to so stoickým kľudom s kaserom v kabelke..
tak som ho nakopol do vajec a hotovo...filip
Ale kolegyna ma pravdu s tou baranicou
@hajzelbaba Furt ti nedaju pokoj tie vlasy?
Mať tak vaše problémi. Vás len cez net. Alebo sa k vám vonku správali toršku úlisnejšie. Nadomnou si už dva krát začali honiť- raz v električke a raz na zastávke (pomerne slušnej zastávke) a to za bieleho dňa.
Na toho v električke som vyskočila, že čo si tu dovoluje na mňa vyťahovať čuráka a on sa rýchlo pri najbližšej zastávke zdekoval A potom sme všetci z električky videli, ako šiel k nejakej babe a pokračoval v tom, v čom prestal.
Hovorím. Mať tak vaše šťastie.
urcite je pod papucou... sa ti vykrikuje, kym tu nie je
@hajzelbaba neobtazujem ? a ja som sa tak snazila sa budem este viac!
@popolcek Nazov si mi nemala povedat lebo si to najdem niekde , vytlacim a v noci budem pod perinou citavat a myslet na teba