Vadí vám pri sexe, ak partner vyžaduje niekedy netradičné veci? Tak schválne, dajte niečo, na o máte úchylku pri sexe. Ja napríklad neodmietnem kúsanie aj do krvi na mne, a zase som úchyl na ženské vlasy...a čo!
Občas, ale len vážne občas mám pocit, že som úchylná už len tým, že občas, ale vážne len občas mám chuť len maznať sa a keď to niekomu poviem, tak po mne kukajú ako na debila
vieš, čo znamená pre väčšinu "moderných mužov" maznanie? strčiť ženskej medzi nohy na chvíľu jazyk a je vybavené (nevymyslela som si to, robila som si taký osobný prieskum a mám to od reálnych mužov)
pozveme niekoho dalsieho, aby sa k nam pridali, alebo len na nas pozerali, potom "pozveme" aj hospodárske zvieratá, ale iba na dovolenke v krajnách, kde je sex so zvieratami legálny
Najviac ma vzrusuje a najlepsie sa spravim ked mi to robi zozadu, taha ma jednou rukou za vlasy a druhou pod krkom. Aj facky a ked mi pleskne po zadku je tiez super (samozrejme nie tak jak keby ma chcel zmlatit) Alebo sex niekde na verejnosti - aquapark, club, atd.
@ohavnost nechcem ani nahodou aby to vyznelo, ze ti kurizujem, ci nadbieham ci chcem sa zapacit, ale mne sa to maznanie a tulenie a objimanie paci ovela ovela ovela ovela viac nez nejake fajky ci nebodaj sex.
kusanie do krvi je trochu drsne, ale nie moc uchylne podla mna , aj ja lubim hryzat ...tazko povedat co je uchylne , hlavne ze vies co je dobre a bavi ta
tak.. kedy-tedy ma pochytí také že hryziem, štípem, škriabem, zarývam nechty... ale inak nič úchylná si pripadám skôr myšlienkami ktoré občas mávam (nevhodné na uverejnenie)
neviem ci je to zrovna uchylne ale ja pri sexe mam rad skoro vsetko rad sa hram babe s analikom, bozkavat ju vsade, oblizovat jej prsty, bit ju po zadku, kusat .... no vlastne vsetko okrem fekalnich zalezitosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@method už som dvakrát takúto náladu tento rok mala, tak zase o rok
ja nespávam s nikým
vieš, čo znamená pre väčšinu "moderných mužov" maznanie? strčiť ženskej medzi nohy na chvíľu jazyk a je vybavené (nevymyslela som si to, robila som si taký osobný prieskum a mám to od reálnych mužov)
strcit jazyk medzi nohy? ale ved to je romanticke =D
a inak to mi chcete nekecať že som tu jediný, kto má rád hryzenie(občas do krvi) a podobné veci???
tu tá spoločnosť je nejako slušná
jasné, romantika jak hovädo
po velkej noci napíšem niečo do blogu
tak co ja viem ja som za vsetko asi okrem nekrofilie a fekalistov