» www.hledamsubinku.cz/?p=53#comments... upriamujem to do pozornosti pretoze sa o tom rozprudila vasniva debata na nete ps: ospravedlňujem sa zastancom za zaradenie do "uchylsti"
niektorí ľudia majú radi fyzické utrpenie , napríklad jeden chlap chodí stále do toho istého baru aj keď ho tam vždy zbijú ešte aj policajti ho prosili aby tam už nešiel
pre mna ako cloveka, v istych veciach konzervativneho, je nieco podobne nepredstavitelne, resp. nedokazal by som si predstavit takyto vztah, ak by som mal byt jeho sucastou..ale ked to niekomu vyhovuje, holt, proti gustu ziaden disputat
Nie je mi to sympaticke ale v ramci filozofie co je dobrovolne a zakonne, to je dovolene nad tym kludne zatvorim oci.
Zaujimave je , ze seba velmi neopisal ale predstavy o vzhlade svojej partnerky opisal dopodrobna.
O svojej povahe nenapisal dokopy nic, ale svoje sexualne predstavy opat opisuje dopodrobna.
Snazil sa slusne napisat nieco, co sa slusne pise velmi tazko.... nad tym inzeratom sa potrapil.
Podla mna je to uchyl aj ked nie uplny, tak ciastocny.... citovy a sexualny zivot by mali byt aspon v rovnovahe, ale najlepsie je ak ten citovy prevlada..... moj nazor.
@eirea nie, nepoucul som o takom este, takze preto nova. Si sem prisla len na to, aby si ukazala ludom a mne, ze si o tom uz pocula?Lebo ludia co o tom uz poculi sem aspon nieco napisali
@ba55tripper chcela som tým povedať, že nič ľudské nie je úplne nové a hlavne som chcela poukázať na relativitu pojmu "úchylnosť". Čo je úchylné? To, čo vybočuje z normy? Ale norma je všade iná. Povedz mi jeden dôvod, prečo by práve tento typ vzťahu mal byť úchylný. Čo je na ňom také zvrátené?
@eirea Na tu prvu myslienku som uz odpovedal, nebudem sa opakovat. Ja netvrdim ze mne je na tom nieco uchylne ale ked si precitas forum v linku tak cca 50% ludi to uchylnostou nazyva. To, ze ja to tam nezaradujem ti mohlo byt jasne uz z post scriptum, pretoze adekvatnejsiu podkategoriu som nenasiel
@ba55tripper že si to tam zaradil a tak to nazval, vypovedá o opaku. Protirečíš si.
@narazuvzdornaa a v čom sa tá vyrovnanosť vzťahu v patriarchálnej spoločnosti prejavovala? V nadradenom postavení muža nebodaj? V kupovaní nevesty? V platení vena za to, že si muž zobral niekoho dcéru? V tom, že na francúzskom vidieku ešte v 60.rokoch 20.storočia žena sledovala manžela a rodinu pri jedení, či niečo ešte nepotrebujú a čakala, kým dojedia, aby si sadla aj ona a dojedla zvyšky? Ja tam tú vyrovnanosť fakt nevidím... O.o
@eirea snad sa s tebou nebudem dohadovat o vlastnom nazore Nazov nie je tvrdenie a k tomu "radeniu" som sa uz vyjadril, takze lepsie citaj co pisem, nechce sa mi to kvoli tebe pisat x-krat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Do istej miery pre to mám pochopenie a do žiadnej miery ma to nepoburuje.
a nevidim na tom absolutne nic uchylne zvrhle zle nemoralne etc
Zaujimave je , ze seba velmi neopisal ale predstavy o vzhlade svojej partnerky opisal dopodrobna.
O svojej povahe nenapisal dokopy nic, ale svoje sexualne predstavy opat opisuje dopodrobna.
Snazil sa slusne napisat nieco, co sa slusne pise velmi tazko.... nad tym inzeratom sa potrapil.
Podla mna je to uchyl aj ked nie uplny, tak ciastocny.... citovy a sexualny zivot by mali byt aspon v rovnovahe, ale najlepsie je ak ten citovy prevlada..... moj nazor.
A čo rovnocenný vzťah? Úchylnosť alebo nová forma vzťahu objavujúca sa zhruba od konca 19. storočia?
..kvak..
imho podstatne skôr.
@eirea nie, nepoucul som o takom este, takze preto nova. Si sem prisla len na to, aby si ukazala ludom a mne, ze si o tom uz pocula?Lebo ludia co o tom uz poculi sem aspon nieco napisali
ale
@narazuvzdornaa a v čom sa tá vyrovnanosť vzťahu v patriarchálnej spoločnosti prejavovala? V nadradenom postavení muža nebodaj? V kupovaní nevesty? V platení vena za to, že si muž zobral niekoho dcéru? V tom, že na francúzskom vidieku ešte v 60.rokoch 20.storočia žena sledovala manžela a rodinu pri jedení, či niečo ešte nepotrebujú a čakala, kým dojedia, aby si sadla aj ona a dojedla zvyšky? Ja tam tú vyrovnanosť fakt nevidím... O.o
no ak máš nejaké pekné príklady, sem s nimi
Nechytám sa.