hm, táto anketa mi asi bola zoslaná z neba, aby mi povedala "zlož tie sluchadlá a začni písať!" ... čosi som sa naučila aj dobrovoľne, alebo skôr priučila, ale nie do školy.
a co som sprosta uz ? pred maturitou som sa "preducila" na cele prazdniny dopredu..ucit sa cez prazdniny nevem ako to niekoho moze vobec napadnut .. na vyske ma vyhodia sice z nemeckej skusky ale ucit sa nemecinu cez prazdniny nebudem ani omylom
učím sa fyziku na prijímacie skúšky na medicínu, aby som sa do skúšok stihol naučiť aj z ostatných skrípt na biológiu a chémiu; a k tomu som sa učil na testy v autoškole donedávna
Ale teraz, kedže nastupujem na gympel, sa začínam učiť periodickú tabulku - všetky prvky naspamäť, lebo všetci s tým strašia že prvé čo budú učitelia po nás chcieť, budú všetky značky ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
a neučím
ucim
Ale teraz, kedže nastupujem na gympel, sa začínam učiť periodickú tabulku - všetky prvky naspamäť, lebo všetci s tým strašia že prvé čo budú učitelia po nás chcieť, budú všetky značky ...
a to este pred par rokmi by ma k tomu nikto nedonutil