aký máte názor na tých učiteľov ktorý vám vysvetlia tak, učivo že tomu nepochopíte ani keby že vám to vysvetľuje dve hodiny a na ďalší deň vám dá s toho test? aký máte názor na učiteľov a na to že ako známkujú a podobne?
mna dnes nasralo že včera som prebrali učivo a dnes sme to mali precvičovať a dostali sme rovno písomku. A to som uvažoval že dnes nepôjdem do školy shit škoda že išiel
že sú to ľudia, ktorých by si mali študenti/žiaci a spoločnosť maximálne vážiť ale aj medzi nimi sa nájdu tí, nad ktorými sa ti môže hlava pozastaviť lebo sú to len ľudia ale bohužiaľ si na nich musíš zvyknúť a správať sa tak, aby si s nimi nemal problémy.
Na tvojom mieste by som jej dala rozumné argumenty a ak si bude dalej húsť svoje, nechala by som to tak..
Asi ťa považuje za veľmi múdreho a inteligentného keď si myslí že tie testy robíš ty Proste žiarli že je niekto taký múdry. Sú ľudia čo si stále musia hľadať nejaké zámienky aby sa na dakoho vabľačali. A nenešťastie sú taký aj učitelia S tým sa nedá asi nič urobiť.. Iba ignorovať
a dokonca existujú takí, ktorí ti povedia, že ani nevedeli, že majú učiť, nevedia čo majú učiť, podľa čoho to majú učiť a nakoniec to aj tak neučia a jediní, kto má z toho problémy sú študenti, lebo ostatní profesori sa potom čudujú, že čo nič nevieme - posraná škola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
že sú to ľudia, ktorých by si mali študenti/žiaci a spoločnosť maximálne vážiť ale aj medzi nimi sa nájdu tí, nad ktorými sa ti môže hlava pozastaviť lebo sú to len ľudia ale bohužiaľ si na nich musíš zvyknúť a správať sa tak, aby si s nimi nemal problémy.
Na tvojom mieste by som jej dala rozumné argumenty a ak si bude dalej húsť svoje, nechala by som to tak..
súhlasím