ahoj ľudia,taký "menší" problém... učiteľka (triedna) na mne od začiatku roka sedí,najprv som si myslela že mi chce len dobre preto ma stále "uráža" ale nieje to tak! stále mi prihorší v písomke,iným to uzná ale mne nie,na rodičovskom klamala že vraj odvr
@nikolety23 pochybujem ze sa s tym da nieco spravit, Mozno jedine ist za riaditelom a ze chces ist do inej triedy kde ona "nevyucuje", mozno ti vyhovie.
Pozri sa na mna, na mne sedeli na strednej 3 ucitelky(triedna-odbor, matematika, slovencina) a prezil som aj na vysoku som isiel
mala som 4 z matiky, fyziky a chémie. som na vysokej škole kde sa venujem jazykom, tak sa neondi, na strednej aj tak z 90% učia len zakomplexované strigy ktorých jediným gólom v živote je to žeich žiaci musia oslovovať profesorka pričom keby ten titul mali, tak na strednej škole neučia
@klaudiqaaa ja som triednej povedal na strednej, ze titul profesor vymenovava len prezident atd vsetko co k tomu patri... ja viem, niekedy by som si mal dat ruku na usta ale ked si neviem pomoct
@mefistofel šak dobre tak keby som sa mala vrátiť na strednú tak nazývať profesorom budem len toho kto si to zaslúži svojimi učiteľskými schopnosťami a nie tie kreple staré čo sa zabudli v komunizme
@klaudiqaaa ja som volal profesor len 2ucitelou, ale oni si to naozaj aj zasluzili, jeden sice bol taky mladsi, ale druhy starsi pan, ale on bol chodiaca knihovna, pre neho sa mi zdal aj titul profesor malo
do troch dni od rozdania vysvedceni sa mozes odvolat a ziadat komisionalnu skusku..nebude ta skusat tvoja profesorka,bude to vybor a ti ta preveria ci si 4 dostala opravnene. ale to sa musis naozaj svinsky naucit aby si mala lepsiu znamku,lebo to je vraj prisne hodnotenie. a ked namiesto 4 budes mat napr 2 tak ta ucitelka sa aj posrat moze,nic s tym nespravi
No, ja by som to spravil asi tak, že by som zistil aké má vzťahy s vedením a zosnoval by som na ňu menšiu srandu. Zožeň si nejaké kamarátky aspoň v 3 rôznych triedach, každá napíšete dlhý list vedeniu školu (sťažnosť), že je k Vám učiteľka neobjektívna, že je na vás zasadnutá ap. Možno ju donútite sa báť o svoje miesto a ona bude ako vymenená Ide o to nájsť jej slabiny
za seba tiež s jednou matikárkou mal som podobný problém raz, ale vyriešilo sa to akosi samo. bo chodil som zrovna ten rok aj na doučko z matiky ku jej kolegyni, bo som vedel, že ju budem potrebovať na VŠ, ako i prijímačky . Tak moja doučovateľka sa spýtala na moje výsledky v škole z matiky začiatkom novembra, že nejaké písomky sme písať už museli a nechválim sa. tak len som odpovedal nie veľmi dobre a tomu zrejme fakt nerozumiem, keď mám také slabé hodnotenia ako mám bohužiaľ. tak sama navrhla, že porozpráva sa s ňou a pozrie si písomky, aké chyby robím a zapracujeme na nich aké bolo prekvapenie asi o 3 dní, keď si zavolala ma po hodine "milovaná" učiteľka a začala sa ospravedlňovať to som nečakal skutočne.dokonca aj tie známky zlikvidovala väčšinou o 1-2 stupne lepšie.ale hlavne, že bola normálna už, neviem o, čo sa dialo v kabinete u nich, ale účel to splnilo
@arietem myslím že to by jej nepomohlo u nás je na škole učiteľka na ktorú sa sťažovali asi 2 triedy -rodičia ,žiaci tento rok v tých triedach prestala učiť a navalili ju nám na rodičku sa na ňu sťažovali všetci rodičia,keď nám dala písomku dohodli sme sa že nikto nenapíše ani -ň- ona bola s toho celá v pič* , po hodine písomku zobrala a ukazala riaditeľke, že sme sa akurat tak podpísali a koniec, ta sa nás na to pýtala tak zase sme všetko opakovali dala nam písať sťažnosti na ňu a jedine ako sa to vyriešilo že na 3 hodiny sa prišli pozrieť riaditeľka zo zástupkyňou - jasné že to učitelka sa správala uplne inak ked mala ohlásenú návštevu na hodine- a koniec pritom je po vážnej operácii čo by mala doma trčať na invalidnom dôchodku tak nás ,,učí,,
No teda, podobným štýlom to funguje pri niektorých "veteránoch" aj u nás. Riaditeľka je z učiteľského kolektívu jedna z tých mladších. Tí učitelia, ktorí sú nejaký starší tak rad radom ju všetci učili.
Tipujem, že buď mala veeeľmi rada školu, alebo všetci tí seniori mali veľmi radi ju, lebo to čo nechá učiť na našej škole to mi príde skôr ako nejaké čestné miesto, než reálne zamestnanie
ale aj tak sa mi nápad zničiť učiteľku zvnútra pozdáva
@arietem haha nápodobne plná škola starých rašplí. Nemôžem ale nič povedať na riaditeľku tá je fakt super.Naučí všetko vybaví akurát tam necháva samé dôchodkyne ale potom o čom je to keď riaditeľka pomocou rôznych projektov vynovila celú školu máme okolo 12 interaktívnych tabúľ ak nie už viac ale problém je že tie naše milované pani učiteľky dôchodkyne ich nepoužívajú lebo nevedia na nich robiť
@arietem asinie haha my psychowolkmani nemáme ale tiež pravda dostali sme do tried sluchátka z mikrofónmi a používali asi raz a d vtedy ich už len kažý ničí ke sa nudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Pozri sa na mna, na mne sedeli na strednej 3 ucitelky(triedna-odbor, matematika, slovencina) a prezil som aj na vysoku som isiel
No teda, podobným štýlom to funguje pri niektorých "veteránoch" aj u nás. Riaditeľka je z učiteľského kolektívu jedna z tých mladších. Tí učitelia, ktorí sú nejaký starší tak rad radom ju všetci učili.
Tipujem, že buď mala veeeľmi rada školu, alebo všetci tí seniori mali veľmi radi ju, lebo to čo nechá učiť na našej škole to mi príde skôr ako nejaké čestné miesto, než reálne zamestnanie
ale aj tak sa mi nápad zničiť učiteľku zvnútra pozdáva
nechodíš náhodou do rovnakej školy ako ja?
Naša riaditeľka sa stále oháňa tým, že sme najmodernejšia škola v okolí, a že používame psychowolkmani a podobné srandy.
No, som tam už nejaký ten ročík, dva, ale akosi, som psychowolkman ešte nepoužil
nuž, hladina alfa je mi oddialená na neurčito