ludia ak sa chcem stat učitelkou/ profesorkou na strednej skole.. kam mam ist na vysku.. pri pedagogike je stale len predelementarne studium a elementarne teda zakladne .. ak chcem ucit na gymnáziu? dakujem
Presne podla toho aky predmet... ja som akurat nastupila na ucitelstvo matematiky na UK v Blave a nie som na pedagogickej fakulte, ale na fakulte matematiky, fyziky a informatiky
chcela by som biologiu a anglictinu .. je jasne ze pedagogicka fakulta .. ale kazda jedna vie pripravit studentov na ucenie aj pre stredne skoly? toto som nikde nenasla
a ak chceš reagovať na niekoho/niečo v tomto fóre, píš to tu dolu, je na to okienko pod ktorým je veľkým červeným pridať koment, nepíš to na nástenku ako status... :letim:
inak, aj na stredných školách sa učí bio a aj (čožeee), a dokonca to učia vyštudovaní učitelia, poväčšine z pedagogických fakúlt alebo ako @3 , ak sa dá
keď vyštuduješ hocijaké učiteľstvo predmetov, môžeš učiť na 2.stupni ZŠ a na SŠ.. čiže áno, pripravia ťa na učenie na strednej škole
ale musíš si vybrať konkrétne dva predmety- ako napr. tebou zmienené bio a anj
a nemusí to byť iba na pedagogickej fakulte
ja študujem učiteľstvo a som na filozofickej fakulte, záleží to od predmetov
@motylik44 AK chceš učiť čisto humanitné predmety, ich kombináciu, tak to bude filozofická fakulta.
Ak to budú prírovedecké predmety tak Fakulta prírodnych vied.
Veľa ich poskytujú aj medzifakultné odborové štúdium...ako si ty uviedla BIO-ANJ.
to je ine od univerzity k univerzite, UPJS nema pedagogicku fakultu, ucitelstvo je vseobecne kombinacia dvoch predmetov na ktorejkolvek fakulte a zameranie 2. stupen ZS + SS
v PO na vyske je pedagogicka fakulta na 1. stupen ZS a skolku, vyssie rocniky su potom na ostatnych fakultach... treba guglit
ja idem matika a anglina a som na fakulte prirodnych vied.. anglina je filozoficka fak a bio je fak prirodnych vied..musis si pozriet ktora z tych fakult ponuka tu kombinaciu a na ktorej to najdes bude tvoja kmenova fakulta na ktoru budes posielat prihlasku a budes evidovana
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
PS : napr. UPJŠ v KE by na to mala byť
inak, aj na stredných školách sa učí bio a aj (čožeee), a dokonca to učia vyštudovaní učitelia, poväčšine z pedagogických fakúlt alebo ako @3 , ak sa dá
ale musíš si vybrať konkrétne dva predmety- ako napr. tebou zmienené bio a anj
a nemusí to byť iba na pedagogickej fakulte
ja študujem učiteľstvo a som na filozofickej fakulte, záleží to od predmetov
Ak to budú prírovedecké predmety tak Fakulta prírodnych vied.
Veľa ich poskytujú aj medzifakultné odborové štúdium...ako si ty uviedla BIO-ANJ.
v PO na vyske je pedagogicka fakulta na 1. stupen ZS a skolku, vyssie rocniky su potom na ostatnych fakultach... treba guglit