Pekny vecer prajem!
Rada by som sa informovala,ze ci sa tu najde niekto,kto vystudoval ucitelstvo anglickeho jazyka v Presove s hociakou inou kombinaciou.Ide mi hlavne o ten anglicky jazyk.Zaujima ma prebieh hodin,precitana literatura,pristup ucitelov...
Ahoj, tak ja študujem na UNIPO učiteľstvo AJ a literatúry jednoodbor.
Je to pomerne dosť náročné, veľa záleží aj na tom, ako si na tom z jazykom ešte predtým, ako nastúpiš. Asi najnáročnejšia je literatúra práve preto, že predtým s ňou nie si v takom kontakte ako napr. so slovenskou literatúrou - rôzne analýzy, kopu nových pojmov a diskusií. Povinného čítania je veľa, najmä v staroanglickej literatúre. No sú tam aj viac v pohode predmety taká Fonetika a fonológia. Učitelia sú všelijakí tak ako všade - niektorí sú viac v pohode, niektorí dajú viac zabrať Najhoršie sú začiatky.. zvyknúť si na to, že je to len angličtina a iná na akú je človek zvyknutý zo SŠ
keby si chcela niečo ešte konkrétnejšie, napíš správu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Je to pomerne dosť náročné, veľa záleží aj na tom, ako si na tom z jazykom ešte predtým, ako nastúpiš. Asi najnáročnejšia je literatúra práve preto, že predtým s ňou nie si v takom kontakte ako napr. so slovenskou literatúrou - rôzne analýzy, kopu nových pojmov a diskusií. Povinného čítania je veľa, najmä v staroanglickej literatúre. No sú tam aj viac v pohode predmety taká Fonetika a fonológia. Učitelia sú všelijakí tak ako všade - niektorí sú viac v pohode, niektorí dajú viac zabrať Najhoršie sú začiatky.. zvyknúť si na to, že je to len angličtina a iná na akú je človek zvyknutý zo SŠ
keby si chcela niečo ešte konkrétnejšie, napíš správu