Od malička som chcela ísť študovať angličtinu ako učiteľstvo, no na gymnáziu som sa rozhodla pre druhý jazyk a teraz ho aj študujem na Vš, ako jedno odborové prekladateľstvo. No už ma to omrzelo stále študovat len ten jeden jazyk a začínam rozmýšlať ako s
ja sa chystam na vyšku na dalši rok, ak ma zoberu na prekladatelstvo tak tiez pojdem študovať to. naša vychovna poradkyna na škole mi ale povedala, ze kludne keby som chcela, tak si mozem počas vyšky (ak by som to zvladala) alebo po skončeni vyšky spraviť pedagogicke minimum a mohla by som aj učit aj prekladať.
chces mat z angliny C2 ? asi nie ..staci ti chodit na jazykovku a spravit si nejaky poriadny certifikat a ptoom hocico aby si mohla ucit a tak na to ti vysku netreba ..btw ja studujem prekladatelstvo ale dvojodborove a je to pecka bavi ma to a som rada ze to studujem
@orphanka no ak chcem ísť učiť tak bud si musim dorobiť Vš alebo všeobecnu štátnicu C1, len ako sa na ňu pripravím to neviem skor sa naučím niečo ked som donutená vedieť to na skúšku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov