Ahojte, veľmi chcem byť učiteľkou ale veľa ľudí v mojom okolí ma od toho odhovára vraj s mojimi známkami mám ísť radšej niečo iné dosť ma to demotivuje. Chcela by som učiť dejepis v kombinácii s jazykom(sjl,anj,nj) neviem si vybrať preto sa pýtam.
Vraj s mojimi známkami mám na viac... ale keď je to môj sen. Bude lepšie si búchať hlavu o stenu že som išla za svojim snom a uvidím tie negatíva(plat,postavenie učiteľov v spoločnosti) ako keď by som išla na medinu a buchála hlavu o stenu že ma to nebaví či?
sak zalezi od teba podla mna, co ta po inych... ked ta to bavi... len rataj s tym ze ucitelia nie su bohvieako ohodnoteni. Zalezi ci sa chces zapredat za penaze a mat sa dobre, alebo robit co ta bavi ale dako bojovat s prezivanim
Nie všetky pedagogické fakulty sú pre trojkárov. Ručím ti za to, že napríklad v Trnave by si sa namakala, nech už si mala na gymnáziu známky akékoľvek.
To fakt? Úplne na to kašli, ked to chceš robiť a bude ťa to baviť chod si za tým, nikto tvoj život nežije za teba.
Radšej tam chod a vyskúšaj ako by si celý život mala robiť niečo, k čomu nemáš vzťah len preto, že rodičia povedali..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak máš zlé známky tak aspoň budeš mať pochopenie pre žiakov.
Ty tam študuješ? Ja by som radšej na filozofickú
Radšej tam chod a vyskúšaj ako by si celý život mala robiť niečo, k čomu nemáš vzťah len preto, že rodičia povedali..
Okoliu normalne vysvetli, ze je to tvoja vec, nech ta neodhovaraju. Ja by som si teda do tohto hovorit nenechala.
Ine je poradit, ale to zrejme nie je tento pripad.