Túto školu vôbec nepoznám a keďže si tu chcem podať prihlášku na druhé kolo, tak sa Vás chcem spýtať či máte niekto skúsenosti s touto školou alebo aj programom. Bavilo by ma to študovať ale neviem či musím už hneď v prvom ročníku ovládať cudzí jazyk na v
Ale teraz vážne, ukája vás to? Alebo ste tak vymletí, že to tu teraz budeme ešte 3 mesiace vypisovať? Alebo si myslíte, že ste zaujímavý?
Táto téma je normálna, ale vy aj tu musíte trepať EUBU, ako by ste sa VY cítili, keby ste založili nejaké fórum, a potom nejaké akože "vtipné" detičky, vám napíšu niečo úplne odveci.... Sa správajte trochu dospelo, budúca generácia Slovenska...
A čo sa týka školy - UCM vraj nie je veľmi dobrá škola, ale nemusí to byť pravda , skús si pozrieť jednotlivé predmety, ktoré sa vyučujú na tom ktorom programe a potom aj zistíš, čo od teba budú vyžadovať...
Ďakujem za odpovede A nič v zlom ale ja som sa pýtala inteligentných ľudí čo skutočne majú viac skúsenosti s tou školou ako ja..a tích múdrych hrdinov za klávesnicou poprosím nekomentovať, pretože už len v názve fóra z toho vyplýva, že mne nejde o žiadnu EUBA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@avieabbey
Pezinok to istí!
Ale teraz vážne, ukája vás to? Alebo ste tak vymletí, že to tu teraz budeme ešte 3 mesiace vypisovať? Alebo si myslíte, že ste zaujímavý?
Táto téma je normálna, ale vy aj tu musíte trepať EUBU, ako by ste sa VY cítili, keby ste založili nejaké fórum, a potom nejaké akože "vtipné" detičky, vám napíšu niečo úplne odveci.... Sa správajte trochu dospelo, budúca generácia Slovenska...