Uplatniť by sa teoreticky dalo v radiu, v televízii, v novinách no prakticky neviem či sa uplatniš a kvalitka školy je asi taka že stihaš popri nej vyštudovať dalšie tri a ešte kopec činností okolo, vela volného času, skúška sa dá spraviť každá, 95% s tahákmi
Keď si ten typ čo ide do školy len kvoli titulu alebo sa ti ešte nechce isť do roboty tak je to škola jak pre teba
ale na druhej strane aby som len nedissovala ak máš kreatívneho ducha vie ta ta škola posunúť je tam kopec príležitostí presadiť sa ak si kreatívna, na to je ta škola fakt dobra, da sa vybrať velmi vela mimoškolských aktivít kde možeš rozvíjať všetko čo ta napadne a hlavne sa tam dá naučiť fakt dobre komunikovať
Nie je tam len odbor masmédiá ale aj marketing (sem dosť masmediálcov po Bc. prestupovalo), zo začiatku fajn tempo, ale teraz 1. Mgr. ročník som nevedel čo skôr, najťažší rok zatiaľ. Uplatniť sa dá, ale treba makať už popri škole, získať prax a kontakty, nie iba čakať kým skončíš, napísať životopis, zavesiť na profesiu a čakať že sa budú všetci trhať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Keď si ten typ čo ide do školy len kvoli titulu alebo sa ti ešte nechce isť do roboty tak je to škola jak pre teba
ale na druhej strane aby som len nedissovala ak máš kreatívneho ducha vie ta ta škola posunúť je tam kopec príležitostí presadiť sa ak si kreatívna, na to je ta škola fakt dobra, da sa vybrať velmi vela mimoškolských aktivít kde možeš rozvíjať všetko čo ta napadne a hlavne sa tam dá naučiť fakt dobre komunikovať