Ja som si dal marketing UK v BA ale tam to je dost tazke sa dostat cize nic z toho a este cakam na papier z europskych studii taktiez UK v BA a este EUBA
ahojte..kks....tak vidim, ze tak pobiedne ako ja je na tom asi viac ludi..a to som si myslela, zeby som sa na tuto skolu mohla dostat.....ako pre mna bude najvesi zabijak cudzi jazyk..lebo ja a moja nemčina...konečná...a idem zajtra o pol osmej..drzme si palce..
ja idem zajtra na 12. dosť ma prekvapilo inak, že až toľko termínov je a ja ten lexikón mám, ale tak akurát, že som to stihla prečítať a tým som skončila, čiže ktovie ako to dopadne a či mi to vôbec na niečo bolo..inak bude to test v pravom zmysle slova? teda možnosť výberu otázok? lebo na inej škole kam som sa hlásila bolo písané tiež že test a nakoniec to bola písomná skúška :/ inak držím palce hádam sa to aspoň niekomu z nás podarí zdolať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nitra - ucitelstvo