UCM Trnava - marketingová komunikácia - z Obchodnej? mám šancu?
Ahojte. Vedel by mi niekto poradiť či mám šancu dostať sa na marketingovú komunikáciu popr. masmediálnu komunikáciu ak chodím na OA a jeden z profilových predmetov (čo berú do úvahy pri prijímaní) NOSku som mala len jeden rok? Ak tam je nejaký taký prípad
na každú školu sa nájdu pozitívne aj negatívne ohlasy..nevšímaj si to a choď tam ak je to to čo ta bude baviť na ničom inom nezáleží..a šancu máš určite..len sa poriadne priprav na príjmačky
vidím že zas to tu srší premúdrelými radami.. tak teda poprosím pánov inteligentov nech milej dáme poradia nejakú inú školu na Slovensku pravdepodobne ekonomického smeru ktorá za niečo naozaj stojí! Už by ste mohli dávno pochopiť že záleží na Vašej šikovnosti a nie na škole..
ked niekto na sebe maká počas celého štúdia tak niečo aj dosiahne..a nie ako tí ktorí ktorí si všimnú že chodia na výšku maximálne pred skúškou a zvyšok neriešia...aj ja chcem ísť na UCM a aby ste vedeli tak sa tam aj dostanem a niečo dosiahnem lebo tam idem s určitým cieľom a nie preto len aby som niekam na VŠ chodila ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
vidím že zas to tu srší premúdrelými radami.. tak teda poprosím pánov inteligentov nech milej dáme poradia nejakú inú školu na Slovensku pravdepodobne ekonomického smeru ktorá za niečo naozaj stojí! Už by ste mohli dávno pochopiť že záleží na Vašej šikovnosti a nie na škole..
ked niekto na sebe maká počas celého štúdia tak niečo aj dosiahne..a nie ako tí ktorí ktorí si všimnú že chodia na výšku maximálne pred skúškou a zvyšok neriešia...aj ja chcem ísť na UCM a aby ste vedeli tak sa tam aj dostanem a niečo dosiahnem lebo tam idem s určitým cieľom a nie preto len aby som niekam na VŠ chodila ...
FMK = epic fail