@siuzn1 tak všeobecný prehlad mam velky to bduem tym častým čitanim noviniek vo svete..len si kus pozriem deják ..a AJ mi nejak robí problemy som zamturoval spokojne na B2 taže som rád .. zrobim si nejake testy na nete a snad bude pohodka
@mmartin01 no co prisiel ten papier s pozvankou tam co som pozerala je tam dost vela odveci veci ..ale ja tomu nedavam nejak zabrat spolieham sa na stastie ... a testy si ake robis ?? ...
@siuzn1 tak potom nech už je akokoľvek.. buď alebo za to že na tie prijímačky v ten utorok pôjdem nič nedám... budem mať dobrý pocit aspon z toho že .. som tú šancu nezahodila
ja som chodila do BA na tu sukromnu masmedialku a teraz idem na prijimačky sem a mam strašny stres a bojim sa že ma nezoberu... hlupa som že som neprestupila, ale proste len odyšla po roku, aj ked myslim že viem dosť toho, aj knihu som prečítala, tak neviem.... čítala som že sa tam hlasí cca 1500 ludí a beru tak 120... a keď som si urobila tie testy na tej stránke tak akože... ani nie 50% uspešnosť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
. ja sa toho nebojím. načo?