uplatnenie? to je diskutabilné, jedna spolužiačka šla na masmedialku do BA, ked som sa jej pýtala, čo robia v škole tak som jej zavidela lebo z jej rozprávania vyplývalo, že robia projekty, že sa bavia a proste kreativita stále ..a teraz ešte ani nedokončila mgr a už má dobrý flek v reklamnej agenture
takže niekedy skôr zaleží aká si šikovná (a možno ani nie akú školu navštevuješ)
videl som pár projektov z UCM FMK a od originality to malo teda ďaleko. Proste stokrát prežuté témy a postupy, úplne mimo. Sa ani nečudujem, že slovenské reklamky potom produkujú taký grc bez nápadu. No na druhej strane... v takom Brne sme grafikom kradli plagáty lebo boli úplne dokonalé
@Simka1311 tato skola sa nejak dostava do 'popredia' same prednasky z masmedialskych vs mame na skole, vela ludi tam chce istm aj ma celkom zaujal ten odbor, myslis ze to ma uplatnenie? Zvazujem este psycholu
@moccacino neviem... moju spolužiačku bývalú tam prijali so štvorkami už len to niečo hovorí o úrovni... a úroveň školy závisí dosť od študentov, absolventov školy... ak zamestnávatelia vedia, akí ľudia od tial vychádzajú, tak majú spravený obraz o úrovni tej školy a tým pádom aj podľa toho prijímajú...radšej prijímu ľudí z TRUNI napr. ak vedia, že tam je lepšia úroveň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
takže niekedy skôr zaleží aká si šikovná (a možno ani nie akú školu navštevuješ)