Ako som tak citala ,predosle fora tykajuce sa Masmedialnej komunikacie na tejto skole, ostala som prekvapena, ake zle nazory na to mate.
Ja sa teda teraz opytam na Marketingovu komunikaciu, ktora je tiez ako studijny odb. na tejto skole.
Poviete
FMK na UCM v Trnave je de facto fakulta, ktora drží UCM nad vodou. Počul som o všelijakých praktikách pri výberových konaniach a prijímacích pohovoroch, tiež v procese výučby.. Ale treba mať na pamäti jedno - takéto sú všade.
Čo sa týka marketingovej komunikácie - nie je to len taký obyčajný rádový študijný program, po vyštudovaní je reálne rýchle uplatnenie v praxi. Ak máš vzťah viac k marketingu, manažmentu, skús túto.
K porovnaniu masmediálnych a marketingových štúdií... V marketingovej komunikácii sa snažíš predávať, v masmediálnej komunikácii sa snažíš predávať seba (rozumej vo význame svoj herecký, moderátorský alebo inak umelecký prejav) - porozmýšľaj, čo ti je bližšie, a podľa toho sa rozhodni...
Ja studujem na FMK UCM Marketingovú komunikáciu a neboli ziadne praktiky ani problémy pri príjmačkach,aj keď boli trocha tažké,ale inak je to tam v pohode a nudné a zlé veci sa nájdu všade,ja som spokojná vcelku až na tú lokalitu,pretože Trnava je oproti Bratislave diera...ale no co,rýchliky vhodia každú chvílu... :o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Čo sa týka marketingovej komunikácie - nie je to len taký obyčajný rádový študijný program, po vyštudovaní je reálne rýchle uplatnenie v praxi. Ak máš vzťah viac k marketingu, manažmentu, skús túto.
K porovnaniu masmediálnych a marketingových štúdií... V marketingovej komunikácii sa snažíš predávať, v masmediálnej komunikácii sa snažíš predávať seba (rozumej vo význame svoj herecký, moderátorský alebo inak umelecký prejav) - porozmýšľaj, čo ti je bližšie, a podľa toho sa rozhodni...