Bolo tu už spomenuté. Zapíšete sa skoro, zaplatíte preukaz študenta a ďalšie veci k zápisu, z ktorých reálne náklady sú iba zlomkom tej sumy. Potom Vás prijmú na právo do Bratislavy, vy na UCM nenastúpite, ale tie peniaze vám už nik nevráti. Pre UCM neznamenáte tým pádom žiadne náklady, ale oni za vás skásnu lóve ako keby ste tam boli celý semester
To je v poho, aj ja ked som išla do 1. ročníka, mala som zápis tak skoro, konkrétne 19. 7. 2007. Len si na zápis doneste všetko, čo máte napísané v tých papieroch, bo inak vám nepovolia zápis...
janu, aj ja este cakam na UK v Blave, 30. juna maju byt na nete vysledky tak to este pockam a ak to nevyde tak sa idem na UCM. A ravOo, to akože ked sa tam zapisem to sa da este zrusiť?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
takto skoro má aj trnavská...a vieš prečo to je?? peniažky
To je v poho, aj ja ked som išla do 1. ročníka, mala som zápis tak skoro, konkrétne 19. 7. 2007. Len si na zápis doneste všetko, čo máte napísané v tých papieroch, bo inak vám nepovolia zápis...