ahoj,včera som robila u nás na chate menšiu párty dnes ako sme s kamarátkou začali pratať som zistila že mi niekto očúral posteľ,je to staršia posteľ,otváracia čiže madrac sa nedá oddeliť od postele...skúšala som to vyčistiť teplou vodou s jarom,nechala v
@melancholik mala neznamena, ze automaticky dobra, treba mat aj spravnych ludi okolo seba
-vsak skus nejaky praci prostriedok na to dat, vanish alebo co, nevyznam sa moc v tom
Sestra má tiež takú posteľ, ešte starú manželskú a otvaraciu a syn sa jej tam milion krát došťal... to stačí len vyčistiť nejakým mydlom a nechať uschnúť.
ja som sa tiez pocikala u kamosky ked som mala 4 roky a nevedela som si dat dole jednodielne plavky, takze to uplne chapem ale po mne to prisla v utajeni vycistit moja mama
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
-vsak skus nejaky praci prostriedok na to dat, vanish alebo co, nevyznam sa moc v tom
plus otázka: spala si v tej posteli keď ju už niekto očúral?